bannerPos

Agilia ud med flotte tal

Den vestjyske proteinvirksomhed Agilia har leveret et regnskab med et overskud før skat på 14,2 millioner kroner. Resultatet er en anelse mindre end sidste år, men det er forventeligt med et 2019 fyldt med udvikling og investering, siger økonomichef Niels Langkjær - Vi har stor fokus på at geninvestere i Agilias vækst. Blandt andet har vi i 2019 opført et nyt lager, som samler vores virksomhed på samme adresse. Derudover gør vi meget i at skabe de bedste faciliteter for vores medarbejdere samt
15-02-2020 07:30

Den vestjyske proteinvirksomhed Agilia har leveret et regnskab med et overskud før skat på 14,2 millioner kroner. Resultatet er en anelse mindre end sidste år, men det er forventeligt med et 2019 fyldt med udvikling og investering, siger økonomichef Niels Langkjær

- Vi har stor fokus på at geninvestere i Agilias vækst. Blandt andet har vi i 2019 opført et nyt lager, som samler vores virksomhed på samme adresse. Derudover gør vi meget i at skabe de bedste faciliteter for vores medarbejdere samt udvikle vores produktportefølje, siger han.

Agilia, der er ejet af AB Agri i England, har specialiseret sig i at udvikle og forædle produkter til højtydende unge dyr.

»Agilias kerneprodukter AlphaSoy og DanMilk har igen i år klaret sig rigtig godt på alle parametre. Salget er steget på de eksisterende markeder, og nye markeder og stadig udvikling af vores produktportefølje er med til dette års præstation«, skriver Agilia i regnskabet.

Nord-West noteringen stiger med to euro

Endnu en uge med stigning på svineprisfronten. Og de høje tal ser ud til at blive endnu højere i næste uge.

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.
Side 1 af 1777 (35524 artikler)Prev1234567177517761777Next