Danish Crown siger engelsk direktør op

Danish Crown har fyret direktøren for det problemramte Tulip Ltd., Steve Francis.

Det oplyser den danske slagterigigant i en pressemeddelelse. 

- De seneste to år har Danish Crown arbejdet målrettet på at vende udviklingen i det britiske forretningsben Tulip Ltd og genskabe indtjeningen. Til at stå i spidsen for den genopretning, der var tvingende nødvendig, ansatte Danish Crown i efteråret 2016 Steve Francis, der har sin spidskompetence indenfor turnarounds, skriver selskabet.

Siden efteråret 2016 har Steve Francis arbejdet for igen at få sorte tal på bundlinjen i Tulip Ltd. Selv om processen ikke er tilendebragt, så har Steve Francis løst sin opgave, mener man i selskabet.

- Steve Francis har arbejdet i døgndrift og han afleverer Tulip Ltd i en helt anden forfatning end da han tog over. Der er etableret et homogent ledelsesteam, og vi har genvundet kundernes tillid, hvilket er den helt afgørende forudsætning for at kunne udvikle forretningen, siger Jais Valeur.

Han overtager nu også direktørposten hos Tulip Ltd på midlertidig basis.

- De seneste to år har vi arbejdet i to spor. Det ene – under ledelse af Steve Francis – har haft fuld fokus på at forbedre indtjeningen og genoprette kundernes tillid til Tulip Ltd. Sideløbende har vi arbejdet med den fremtidige struktur, og der er det blevet tydeligt, at et tættere samspil med Danish Crowns moderselskab er den rigtige vej at gå. Derfor overtager jeg selv ledelsen af Tulip Ltd indtil videre, med det formål at koordinere og sikre fremdrift i processen, siger Jais Valeur.

Læs også