Dansk firma køber canadisk ventilationsvirksomhed

Skov A/S, der har adresse i Glyngøre og producerer ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion, har pr. 1. oktober overtaget den canadiske virksomhed Secco International Inc., der er specialist i ventilationssystemer til kvæg.

Den canadiske virksomhed er etableret i år 2000 og har hovedsæde i Saint-Hyacinthe, tæt på Montréal i staten Quebec, Canada.

- Vi har i længere tid været på udkig efter en virksomhed, der kan supplere vores nuværende forretning, så vi også kan levere klimaløsninger til kvægstalde, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen, Skov A/S.

Secco har 45 medarbejdere og omsatte i seneste regnskabsår 2018/19 for cirka 64 millioner kroner. Virksomheden har en dominerende position på hjemmemarkedet og har et netværk af forhandlere i primært Nordamerika, Europa, Rusland og Japan, oplyser Skov.

- Secco er ligesom Skov en virksomhed, der lægger vægt på høj kvalitet og værdiskabelse for kunderne. Vi har besøgt Secco og deres kunder flere gange i den seneste tid, og kvaliteten og performance af virksomhedens løsninger er helt i top, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

Skov har overtaget 80 procent af virksomheden. Secco bevares som en selvstændig virksomhed med eget brand og egne salgskanaler, mens Skov vil udnytte de produkt- og markedsmæssige synergier, der er mellem de to virksomheder.

Læs også