Generationsskifte hos Vredo

Grundlæggeren af Vredo Danmark ApS, Maarten Lerink, tager nu et skridt mod et generationsskifte.

Efter 22 år som ejer har han valgt at give stafetten videre til Lars Vestergård (41) fra Staby, Ulfborg.

Siden Maarten grundlagde Vredo DK i Ulfborg tilbage i 1998 har virksomheden udviklet sig til en kendt spiller af specialmaskiner hovedsageligt indenfor gylleudbringning. Vredo DK importerer og servicerer blandt andet store selvkørende gyllemaskiner fra Vredo i Holland.

Vredo’s produkter bliver solgt fortrinsvis til maskinstationer eller større landbrug i hele Danmark.

Mødtes til en handel

Lars Vestergård er trådt ind i firmaet den 1. januar som driftsleder og vil løbende overtage aktier indtil 2023, hvor ejerskiftet vil være realiseret.

Lars er uddannet automekaniker og har efterfølgende afsluttet uddannelsen til maskiningeniør i 2015. Lars har siden, han blev 16 år, arbejdet indenfor maskinstationsbranchen enten fast eller som løsarbejder.

De to mødte hinanden i forbindelse med handel af en nyudviklet 12 meter Vredo græsnedfælder hos Staby Maskinstation, hvor Lars var ansat som driftsleder i perioden fra 2006-2011. Fra 2015 til og med 2019 har Lars arbejdet for Solid Production A/S, som blandt andet udvikler, fremstiller og servicerer husstandsvindmøller og varmepumpeløsninger. I perioden har Lars arbejdet i udviklingsafdelingen, været produktionschef og de sidste to år servicechef.

Maarten Lerink udtaler:

- Vi har en spændende virksomhed med stort potentiale, som vi vil udvikle videre i de kommende år i samarbejde med vores kunder, leverandører og medarbejdere.

mip

Læs også