Nielsen & Smith overtaget af Hornsyld

Den 1. juni 2017 købte Hornsyld Købmandsgaard A/S aktiemajoriteten i Nielsen & Smith A/S. Nu er de resterende aktier handlet, og Nielsen & Smith er således 100 procent et datterselskab af Hornsyld Købmandsgaard.

- Det er glædeligt, at vi har kunnet finde en fælles løsning på det videre ejerskab af Nielsen & Smith A/S. Nielsen & Smith A/S har oplevet en god udvikling både på omsætning og indtjening og er i dag en velkonsolideret forretning. Hornsyld Købmandsgaards 100 procents ejerskab af Nielsen & Smith A/S giver et godt fundament for yderligere fokusering på at betjene landmændene på Sjælland, Lolland og Falster, som et konkurrencedygtigt alternativ til den øvrige grovvarebranche, udtaler kommerciel direktør Peter Frost Rasmussen.

Adm. direktør Christian Christensen siger:

- Vores køb af Familien Frost Rasmussens aktier i Nielsen & Smith er helt i tråd med den plan, vi i fællesskab lagde for godt 2,5 år siden. Vi glæder os over, at Peter Frost Rasmussen fortsat vil stå i spidsen for vores kornhandel. På kort sigt vil vores kunder ikke opleve ændringer, men senere på året vil vi samle al handel under ét. Hornsyld Købmandsgaard har som opgave at betjene dansk landbrug, og alle vores investeringer har til formål at styrke vores konkurrencekraft.

mip

Læs også