Søren Nørgaard Jensen

+45 61 12 04 31
snj@effektivtlandbrug.dk

Søren Nørgaard Jensen er uddannet journalist ved Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet ved Radio Diablo som journalist og eftermiddagsvært og ved Dagbladet Ringkøbing-Skjern som journalistpraktikant. Han har ligeledes skrevet for fodboldsitet Plbold.dk og været i praktik på Flensborg Avis.

Søren bidrager til avisen og har ansvar for Business-siderne på Effektivt Landbrug.

Seneste artikler fra Søren Nørgaard Jensen

Investorer søger bæredygtige alternativer

Med øget fokus på klima og miljø stiger priserne på skovejendomme fortsat. Samtidig påvirker jagtmuligheder og god beliggenhed også markedet, da både virksomheder og private investorer ser potentialet i bæredygtige investeringer og rekreative aktiviteter.

- Vi prøver at tilpasse os markedet

Redskabsproducenten Dalbo A/S gik minimalt tilbage i seneste regnskabsår, men kalder stadig året for tilfredsstillende.

- Krystalkuglen lyser og kommer forhåbentlig til at skinne

Den fynske skovfoged Stefan Rud Petersen fra Faurholt Skov og Natur ser positivt på den nye grønne trepartsaftale, hvor der er godt nyt om mere skov og natur.

Spændende og logisk skridt i den rigtige retning

Mandag aften blev den grønne trepartsaftale med blandt andet CO2-afgift på landbrug offentliggjort. Den har delt vandene, men hos Skovdyrkerne er der overordnet set tilfredshed.

Sydjysk robotvirksomhed tror på sit koncept

Den Vejen-baserede virksomhed FarmDroid gik stort tilbage i årsresultatet i seneste regnskabsår, men ledelsen ser alligevel lyst på fremtiden.

Dyre priser på råvarer giver millionunderskud hos desinfektionsproducent

Den Sydsjællandske desinfektionsproducent Jorenku A/S er gået 5 millioner tilbage på bundlinjen, men ledelsen forsikrer, at man har lært lektien.

Østjysk mælkeproducent går 6,4 mio. tilbage

Den østjyske mælkeproducent Geven Landbrug A/S præsenterer stor tilbagegang i årsresultatet i seneste regnskab.

Østjysk siloproducent går mere end 2 millioner tilbage

Assentoft Silo A/S i Randers oplever milliontilbagegang på bundlinjen i forhold til årets forinden, men ledelsen er tilfredse med årets resultat.

Limfjords Danske Rodfrugter leverer 14 millioner i overskud

Den nordjyske rodfrugtsproducent, Limfjords Danske Rodfrugter, har i 2023 præsenteret et årsresultat på 14,8 millioner kroner og sætter dermed overskudsrekord.

Maskinstation i Vesthimmerland præsenterer igen millionoverskud

Den vesthimmerlandske maskinstation Sønderup-Suldrup Maskinstation A/S leverer for første gang i fire et overskud på over en million kroner.