Søren Nørgaard Jensen

+45 61 12 04 31
snj@effektivtlandbrug.dk

Søren Nørgaard Jensen er uddannet journalist ved Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet ved Radio Diablo som journalist og eftermiddagsvært og ved Dagbladet Ringkøbing-Skjern som journalistpraktikant. Han har ligeledes skrevet for fodboldsitet Plbold.dk og været i praktik på Flensborg Avis.

Søren bidrager til avisen og har ansvar for Business-siderne på Effektivt Landbrug.

Seneste artikler fra Søren Nørgaard Jensen

Sivertsen indgår samarbejde med to maskinhandlere

Den Roskilde-baserede maskinhandler Sivertsen A/S, der også har afdeling på Bornholm, udvider nu sit forhandlernetværk med nye afdelinger.

- Man skal være forberedt på næsten alt

Rodfrugtsproducenten DanRoots A/S har næsten halveret sit overskud i det seneste regnskabsår. Ejeren giver vejret og omkostningerne store dele af skylden for resultatet.

- Vi har et rigtig godt produkt

Det seneste regnskab viser millionoverskud i Landmeco A/S og det skaber glæde hos ledelsen. Samtidig har virksomheden høje ambitioner for fremtiden.

Vestjysk maskinhandler åbner i lokalerne

Den vestjyske Case IH-forhandler, Maskincentrum A/S i Aulum, åbner ny forretning i Grindsted efter opkøb af lokaler og værksted fra konkursramt maskinforhandler.

Grøntsagsproducent fra Nordvestsjælland køber over 150 hektar jord

Fynboerne samler overskudæbler i kampen mod madspild

Sidste år samlede fynboerne 667 ton, svarende til omkring 6,7 millioner overskudæbler til den mangeårige tradition med fokus på madspild. Inden længe begynder årets indsamling.

Fremtidens energiproduktion kræver markant mere plads på land

Nordjysk teknologivirksomhed opnår betydeligt gennembrud inden for fødevareteknologi

Familieejet maskinfabrik på Djursland lander millionoverskud

Trods mindre tilbagegang i årsresultatet fremviser familieejet maskinfabrik i Djursland fortsat overskud på 7,8 millioner kroner. Resultatet er også tilfredsstillende for ledelsen.

New zealandsk rekrutteringsfirma vil hapse fyrede slagteriarbejdere