Søren Nørgaard Jensen

+45 61 12 04 31
snj@effektivtlandbrug.dk

Søren Nørgaard Jensen er uddannet journalist ved Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet ved Radio Diablo som journalist og eftermiddagsvært og ved Dagbladet Ringkøbing-Skjern som journalistpraktikant. Han har ligeledes skrevet for fodboldsitet Plbold.dk og været i praktik på Flensborg Avis.

Søren bidrager til avisen og har ansvar for Business-siderne på Effektivt Landbrug.

Seneste artikler fra Søren Nørgaard Jensen

FarmDroid får 80 millioner til global ekspansion af solcelledrevet landbrugsrobot

Den sydjyske virksomhed FarmDroid har netop sikret sig stort, tocifret millionbeløb i finansiering til at styrke den globale ekspansion af deres solcelledrevet landbrugsrobot.

Dansk genetikselskab fusionerer med international avlsvirksomhed

Danish Genetics og partnere fusionerer med avlsvirksomheden Hypor, som er en del af det globale multigenetikselskab Hendrix Genetics. Sammenlægningen af de to virksomheder skal være med til at indfri ambitioner om en styrket tilstedeværelse på det globale marked for svinegenetik.

- Der skal kæmpes for at opnå samme resultat

Overskuddet er blevet mindre hos den midtjyske maskinhandler Helms TMT-Centret A/S, men det er stadig i millionklassen. Ledelsen udtrykker også tilfredshed med regnskabet.

Vertikalt landbrug i København går konkurs

Nabo Farm har siden 2018 dyrket vertikalt landbrug i det nordvestlige København og på Amager, men nu er det slut, da startuppen er gået konkurs.

Startups fra tre kontinenter viser sig frem ved EuroTier

EuroTier i den tyske by Hannover nærmer sig og i år kan der blandt andet opleves 34 startups fra 15 forskellige lande.

Claus dyrker 10 hektar overdækket jordbær på Sydvestsjælland

Hunsballe Grønt har i mange år produceret jordbær på friland, i drivhus og plastikvæksthuse. Det har været en god forretning, men tanker om fremtiden banker på hos ejerne.

Et udfordrende første år og god tro på fremtiden

Vestjyske Tobias Christensen driver Nørgaards Familielandbrug og Gedemejeri sammen med sin kone Anne Marie. Sammen kan de se tilbage på deres første år med eget gedemejeri, som har givet en del udfordringer.

Sivertsen indgår samarbejde med to maskinhandlere

Den Roskilde-baserede maskinhandler Sivertsen A/S, der også har afdeling på Bornholm, udvider nu sit forhandlernetværk med nye afdelinger.

- Man skal være forberedt på næsten alt

Rodfrugtsproducenten DanRoots A/S har næsten halveret sit overskud i det seneste regnskabsår. Ejeren giver vejret og omkostningerne store dele af skylden for resultatet.

- Vi har et rigtig godt produkt

Det seneste regnskab viser millionoverskud i Landmeco A/S og det skaber glæde hos ledelsen. Samtidig har virksomheden høje ambitioner for fremtiden.