Kurt Kristensen

Økonomikonsulent, Agrovi, Nordsjællands Landboforening

Økonomikonsulent og skattespecialist Kurt Kristensen kan torsdag den 1. september fejre sit 40-års jubilæum som konsulent i Agrovi, Nordsjællands Landboforening.

Kurt Kristensen blev den 1. september 1982 ansat som økonomikonsulent på regnskabskontoret i Nordsjællands Landboforening, men allerede under sin uddannelse til regnskabstekniker var han i praktik i foreningen. Da hovedopgaven var afleveret på landbrugsskolen, vendte Kurt Kristensen tilbage til Nordsjælland til en stilling som konsulent i driftsøkonomiafdelingen. Her var det i de første år særligt de nordsjællandske mælkeproducenter, som nød godt af hans rådgivning.

Landbruget har altid været omdrejningspunktet for Kurt Kristensen. Som ung nyuddannet landmand arbejdede han som landbrugsmedhjælper på forskellige bedrifter – blandt andet på Bornholm frem til han begyndte på uddannelsen som regnskabstekniker.

Sideløbende med arbejdet som økonomikonsulent har Kurt Kristensen uddannet sig til registreret revisor og specialiseret sig inden for skatteområdet og de særlige komplekse forhold, der gælder i jordbruget. Kurt Kristensen har i mange år været Agrovis skattespecialist med spidskompetencer og detailviden inden for blandt andet ejendomsvurderinger, generationsskifter, avanceberegninger og dødsbobeskatninger.

Han har samtidig en ganske særlig evne til at formidle selv svære skattemæssige emner, så alle lytter med, og han er derfor ofte indlægsholder ved faglige temamøder. Kurt Kristensens jubilæum fejres torsdag den 1. september i Agrovi, Nordsjællands Landboforenings lokaler i Hillerød.

Side 1 af 53 (1257 artikler)Prev1234567515253Next
OK

Skovbrug

Bliv opdateret på de nyeste teknologier og inspirerende metoder inden for skovbrug. Udforsk bæredygtige praksisser og avanceret skovforvaltning for at optimere din drift og bevare skovmiljøet.

Navne

Flere navne

Jobs

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.