Tom Heron

Administrerende direktør, Seges Innovation

Ny stærk profil som topchef for Seges Innovation: 

Tom Heron bliver ny topchef for innovationsvirksomheden Seges Innovation P/S.

Dermed sættes en ny stor kapacitet i spidsen for at videreudvikle bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion. Den geologuddannede Tom Heron er i dag regions- og sektordirektør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras med ansvar for fagområder, der også er centrale i Seges Innovation, heriblandt miljø, bæredygtighed og digitalisering. 

For Tom Heron bliver det nye job startskuddet på en ny og meget meningsfuld mission: 

- Verden står over for fundamentale og kritisk hastende udfordringer indenfor energiforsyning, biodiversitet, materialer, ressourcer, vand, klimatilpasning, miljø og fødevarer. Landbrugs- og fødevaresektoren er central i forhold til at brødføde verdens voksende befolkning, og produktionen og forbruget af fødevarer skal foregå meget mere bæredygtigt fremover. Her i Danmark har vi et unikt udgangspunkt for at gå at vise nye veje frem, og derfor er det et drømmejob at få lov at lede frontløberen Seges Innovation i denne essentielle udvikling, siger Tom Heron, der i sin karriere har investeret 26 års engagement i udviklingen af Niras som en succesfuld virksomhed og populær arbejdsplads.

Senest har han bestridt to roller – henholdsivs som regionsdirektør for 650 medarbejdere i Region Midt og Region Syd og som faglig sektordirektør for 430 medarbejdere, der globalt arbejder med blandt andet miljøplanlægning.

Herudover har den 56-årige geolog også i en fireårig periode fungeret som direktør for Teknik og Miljø i Horsens Kommune.

Indtil Tom Heron tiltræder den 1. august er Ivar Ravn konstitueret i rollen som administrerende direktør i Seges Innovation.

Side 1 af 53 (1262 artikler)Prev1234567515253Next
OK

CO2-afgift

Et ekspertudvalg med Michael Svarer i spidsen har givet deres anbefalinger til tre modeller for en CO2-afgift på landbruget. Men hvad vil den betyde for landmanden?.

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.