Direktør runder 50

Direktør Bjarke Poulsen, Sagro, Bredsten, fylder 50 år, 24. januar.

Bjarke Poulsen er sønderjyde og vokset op i Skærbæk ved Vadehavet. Begge forældre var lærere, men bedsteforældrene drev landbrug, og den unge Bjarke arbejdede som skoledreng på nabogårdene.

Allerede her fik han tidligt interesse for forretning og landbrug, og forsynede dagligt det lokale lærerværelse med æg fra de 30 høns, han havde på sin arbejdsplads foruden gæs og ænder.

Han tog en matematisk studentereksamen i Ribe og kom efter aftjent værnepligt på Landbohøjskolen i 1990, og blev uddannet cand.oecon.agro. Undervejs i studiet gik turen forbi Dansk Landbrugs Realkredit, inden han i 1996 blev ansat ved Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut. 

I april 2000 kom han til Landbogården i Brørup, som siden gennem en række fusioner er blevet til Sagro. Siden 2003 har han været leder i økonomiafdelingen og har siden fået titel af udviklingsdirektør og siden vicedirektør med ansvar for cirka 50 medarbejdere.

I dag sidder han desuden i bestyrelser i Sagros datterselskaber Svinerådgivningen og Byggeri & Teknik.

Han sidder også i sektorbestyrelsen for Økonomi- og Virksomhedsledelse i Seges, ligesom han her sidder i en digitaliserings-styregruppe.

 

Læs også