Slagteri vil skille sig ud på dyrevelfærd og bæredygtighed

Det lille slagteri Welfare Food A/S i Holsted får forbrugere til at betale for øget bæredygtighed og dyrevelfærd. - Vi har fundet vores ståsted og håber, at vi bliver lønsomme i år eller næste år, siger medejer Kristian Jarl Kristensen.

- Vi tror på, at forbrugerne bliver mere og mere bevidste om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd, siger medejer og direktør i Welfare Food A/S, Kristian Jarl Kristensen. Han viser her de bedste stykker på en af slagtekroppene. Fotos: Morten Ipsen
- Vi tror på, at forbrugerne bliver mere og mere bevidste om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd, siger medejer og direktør i Welfare Food A/S, Kristian Jarl Kristensen. Han viser her de bedste stykker på en af slagtekroppene. Fotos: Morten Ipsen

- Som du kan se, er det nogle typiske iværksætterlokaler, vi har. Gode, men brugte, lyder det fra medejer af Welfare Food A/S, 27-årige Kristian Jarl Kristensen, da han viser Effektivt Landbrugs journalist ind på et mindre, lidt slidt kontor.

Vil du læse mere?

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Få adgang til Effektivt Landbrug

Allerede abonnent?

Læs også

Fortsat roligt marked for okse- og kalvekød
Danish Crown varsler kvoter på svine-leverancer
Dyr går ude og lever af græsfoder året rundt
Danish Crown har problemer i Kina
Dan Duck hiver Fødevarestyrelsen i retten