bannerPos

Større indtjening med miljørigtig svineproduktion

Fremtidens svineproducent får mulighed for at øge sin indtjening samtidig med at han producerer grise på en mere miljørigtig måde.

Skalmstrup Maskinstation får ekstra penge for at spare på brændstoffet

Far og søn Henrik og Jonas Simonsen, medejere af Skalmstrup Maskinstation kunne indkassere godt 14.000 kroner, plus moms, sidste år, da de benyttede sig af John Deeres brændstofgarantiordning. Og fra i år er der endnu flere penge for andre at hente, da ordningen nu også gælder for kørslen under markarbejde.

NPK er vigtig for vårbyggen

En forudsætning for et højt udbytte i vårbyg er tidlig såning, så afgrøden har lang tid til udvikling af sideskud og aks samt adgang til let optagelige næringsstoffer helt fra fremspiring.

Automatisk brandslukning reddede mit landbrug fra flammerne

Midt i den knastørre høst i 2018, opstod en brand i motorrummet på Peter Christiansens spritnye Massey Ferguson mejetærsker. Heldigvis forhindrede en automatik brandsikring, at det værst tænkelige skulle ske.

Undgå lejesæd i vintersæd!

Vinterhvede, vinterbyg og rug er snart klar til vækstregulering. Man kan med fordel vælge midler der er fleksible mht. behandlingstidspunkt – og køre vækstreguleringen sammen med svampesprøjtningen

Nutrifair: Skab netværk og få ny viden i januar

Der er mange gode grunde til at besøge Nutrifair. Hør både svineproducent Claus Bruun Jørgensen og kvægavler Rick van Heesch fortælle om, hvorfor du også bør dukke op i Fredericia den 16. og 17. januar.