Fuldt hus til 25 års jubilæum hos Agriteknik

Stort ryk ind af gæster, da Agriteknik i Brørup forleden fejrede sit 25 års jubilæum og et generationsskifte.

Hygge og godt humør forleden hos Agriteknik. Fra venstre: Karsten Nielsen, Simon Nielsen og Søren Nielsen. Foto: John Ankersen Mange lagde vejen forbi på åbent hus dagen forleden hos Agriteknik i Brørup. Foto: John Ankersen landt jubilæumsgaverne var dette flotte kunstværk med en ko formet i reb på en blå plade. Foto: John Ankersen

Mange lagde vejen forbi forleden, da Agriteknik i Brørup havde inviteret til åbent hus i forbindelse med jubilæum og generationsskifte.

I år er det 25 år siden, at Karsten Nielsen startede op som selvstændig med overtagelsen af Agriteknik ApS i Brørup – der i dag er en kendt virksomhed i landbruget inden for malke- og køleanlæg.

I dag er begge sønner, Søren Nielsen og Simon Nielsen, med i virksomheden.

Alle tre var selvfølgelig med, da dørene blev slået op til jubilæumsfejringen forleden.

- Det er gået rigtig godt – der har været rigtig mange forbi. Vi er rigtig glade, lød det samstemmende fra Karsten Nielsen og Simon Nielsen om eftermiddagen af den fredag, der var sat af til jubilæet.

Bredt produktprogram

Agriteknik har specialiseret sig inden for malke- og køleanlæg til landbruget.

Programmet spænder bredt. Agriteknik er forhandler og servicecenter for Boumatic og Strangko´s produkter. Køleprogrammet omfatter alt inden for køletanke, klimaanlæg og aircondition. Desuden varmepumper og jordvarmeanlæg.

Indenfor malkeprogrammet startede det med Strangko og senere Boumatic, hvor Boumatic seneste har lanceret malkerobotter i Danmark, og dér har der været fart på salget, siden lanceringen.

Agriteknik kan i øvrigt se tilbage på et omsætningsmæssigt rekordår i 2021, ligesom 2022 også tegner lovende.

Læs også