Årsmøder bliver til kongres i Thy

Som noget nyt afholder LandboThy i år det faglige årsmøde, LandboThy Kongres, på Hotel Limfjorden i Thisted med mulighed for tilmelding til flere faglige sessioner.

Traditionen tro afholder LandboThy det faglige årsmøde i starten af februar - i år tirsdag den 6. februar klokken 9.30. Konceptet er dog i år anderledes. Der vil fortsat være orientering om og valg til de forskellige faggrene (Planter & Miljø, Økonomi & Jura, Kvæg og Svin).
- Som noget nyt, har vi valgt at dele årsmødet op med det formelle først, hvorefter det er muligt at melde sig på 3 ud af 12 sessioner, der spænder lige fra maskinøkonomi til fødevaretrends, siger LandboThys afdelingschef for Planter & Miljø, Michael Riis.
På sessionerne vil man kunne opleve et bredt og spændende hold af forskellige oplægsholdere både fra LandboThy og udefra. Blandt andet deltager Poul Bank Pettersson, Head of MembershipRelations Denmark, Arla Foods, maskinrådgiver Karl Jørgen Nielsen fra KJN Maskinrådgivning og mange flere.
Et af de mere utraditionelle indlæg på årets kongres vil være fra Husholdningslærerinde Trine Krebs, der vil holde indlæg under emnet »Vores Mad – en kampplads eller en udviklingsmulighed?« Gennem sin 15-årige færden som husholdningslærerinde rundt om i Danmark, har hun givet sin madglæde videre til danskernes hverdagsmad på dyrskuer, festivaler, i forsamlingshuse – ja, overalt, hvor maden flyttes. Hun vil på kongressen inspirere deltagerne ved at give et indblik i de mange muligheder, som et noget spraglet maddanmark giver landbruget.
 

Læs også