bannerPos
Hele holdet fra Vestjyllands Andel er klar til at indtage Aabenraa, når den vestjyske grovvarevirksomhed for første gang udstiller på Det Sønderjyske Fællesdyrskue

Grovvareselskab kommer til Aabenraa med innovativt fokus

16-05-2019 08:02:04
Vestjyllands Andel er godt i gang med forberedelserne til sommerens dyrskuer. Bl.a. besøger grovvareselskabet Det Sønderjyske Fællesdyrskue, hvor VA ikke tidligere har været repræsenteret.

Når der d. 24. og 25. maj inviteres inden for til Det Sønderjyske Fællesdyrskue, bliver det for første gang med Vestjyllands Andel som deltager. Der er dog flere grunde til, at grovvareselskabet med de vestjyske rødder nu har valgt at være med på deltagerlisten, når det går løs i Aabenraa.
- Vi har høje forventninger til vores deltagelse på Det Sønderjyske Fællesdyrskue. Både fordi dyrskuet byder på en masse stolte traditioner, som vi gerne vil være en del af, men også fordi vi efter etableringen af samarbejdet med Errested Maskinstation har fået en langt større tilknytning til området. Dét håber vi naturligvis kan sende en masse nysgerrige mennesker forbi vores stand, fortæller Jesper Bilberg, salgschef hos Vestjyllands Andel.

Nyt slogan
Vestjyllands Andel kommer til Aabenraa med et hold af kompetente produktkonsulenter inden for bl.a. planteavl, svinefoder og kvægfoder. Disse vil, inden for hvert deres fokusområde, stille skarpt på grovvarevirksomhedens nye slogan.
- I Vestjyllands Andel er vi ”Sammen om praktisk innovation”. Det bliver vores altoverskyggende fokusområde på Det Sønderjyske Fællesdyrskue, når vi sammen med landmanden skal finde ud af, hvad der er bedst for lige nøjagtig hans landbrug, påpeger Jesper Bilberg og fortsætter:

- Det innovative aspekt kommer yderligere i spil, når vi sætter fokus på vores nyåbnede og meget omtalte søstjernefabrik, nye teknikker inden for roedyrkningen, fremtidens hvedesorter, robotfoder med kagemix, vækstblandinger til grise og meget andet.

Forbedring af landmandens bundlinje
Uanset fokusområde er Vestjyllands Andels primære formål at rådgive medlemmerne, så man i fællesskab sikrer de bedst mulige resultater. Dét vil interesserede således også kunne mærke, når de stikker hovedet inden for på VA-standen i det sønderjyske.
- Via et løsningsorienteret fokus er det vores formål at forbedre den enkelte landmands bundlinje. Det gælder naturligvis helt lavpraktisk i stalden og i marken, hvor vi leverer nogle relevante kvalitetsprodukter, men også ift. det højaktuelle emne risikostyring, forklarer Jesper Bilberg og uddyber:
- Vi tager så at sige medlemmerne med på ryggen af vores disponeringer, så den enkelte kan fokusere på stald og mark, hvor det er, at vedkommende reelt skal tjene sine penge. Den form for ”indkøbsklub” har vist sig enormt populær, og det vil vi også stille skarpt på i Aabenraa, slutter Jesper Bilberg.

Billeder fra Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2019