bannerPos
Kuhn Espro 4000 RC ”mix” såmaskine.

MI fokuserer på Kuhn ved dette års skue

16-05-2019 07:38:27
På dette års dyrskue i Aabenraa har MI igen valgt at fokusere på redskaberne fra deres hovedleverandør Kuhn

Maskinhandler Indkøbsringen, MI, tre produkter vi vil fremhæve, som er et besøg vær på standen i Aabenraa.
Kuhn Espro 4000 RC ”mix” såmaskine er en alsidig bugseret universalsåmaskine med en beholder på 4000l. På Espro RC ”mix” er beholderen delt i to, så man kan have gødning og korn med separat. MIX betyder at det er en ren samsåningsmaskine, der placeres korn og gødning sammen, i den 26 rækkers CROSSFLEX skiveskær så-enhed, med 15,48 i rækkeafstand.
Såmaskinen har 460 mm diske, til en optimal jordbearbejdning. Desuden bærer såmaskinen med sine 900 mm transport og bærerhjul, rigtig godt op på sandjorde, uden spor af ”dozereffekt” da hjulene sidder i en offset-montering. Såmaskinen er ISOBUS kompatibel.

Kuhn Optimer+ 5000
Optimer er en unik diskharve på det danske marked, som gør et fantastisk stykke arbejde.
Nyheden på denne diskharve er at den får præmiere på Aabenraa dyrskue, hvor den vil blive vist med en double u-rings valse, som passer perfekt til det sønderjyske marked. Der er god frihøjde igennem rammen, og god afstand til valsen, så materialet falder til ro inden det når valsen, dette giver en stabil gang, uden hoppende effekter, selv ved høj hastighed.

Kuhn Profile fuldfoderblander
Efter lancering af den nye fuldfoderblander Profile, har der været en øget interesse. Bl.a. på grund af den høje blandekvalitet, og dertil at sneglene er standard i rustfrit stål også kaldet K-NOX snegle.
-  Vi sætter fokus på de slidstærke snegle, som kan holde til syren fra materialet der kommes i blandekaret. Der bliver udstillet en rustfri snegl, så kunden og interesserede kan komme forbi til en snak om de mange detaljer nutidens fodervogn har, og selv se og mærke kvaliteten på de stærke snegle.

Kuhn VBP 3195 Ballepresser & Indpakker
Kombinationspresser – og indpakker med stor kapacitet og med den mest moderne teknik.
Kuhn VBP er en overset presser på det danske marked, som bliver produceret i Holland. Den kan presse baller med en diameter på 80-185 cm. Den er udstyret med opticut enten med 14 eller 23 knive.
Punkter der skal fremhæves:
- IntelliWrap: Giver mulighed for ulige antal filmlag og er filmbesparende
- Integralrotor: Giver et konstant indtag af materiale uanset skårets beskaffenhed, derved holdes en høj kørerhastighed.
- 3D indpakning: fordeler filmen ensartet og effektivt om hele ballen.
- Progressive Density: presser ballen hård og jævn, i både størrelse og form, trykket på ballen forøges i takt med, at ballens diameter forøges.

Billeder fra Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2019