bannerPos
Hans Erik Brink glæder sig til at deltage som udstiller på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, hvor han i år er med for 10. gang.

Vi glæder os til dyrskuet

15-05-2019 13:45:39
Hos Nordic Stald Kemi er Det Sønderjyske Fællesdyrskue blevet en fast tilbagevendende begivenhed. Indehaver Hans Erik Brink er glad for skuet, som han i år udstiller på for 10. gang i træk

I år er det ti år siden, at indehaver af Nordic Stald Kemi, Hans Brink, debutere som udstiller på Det Sønderjyske Fællesdyrskue – et skue han er gået hen og blevet rigtig glad for:
- Vi glæder od rigtig meget til dyrskuet i Aabenraa. Der er altid et dejligt publikum og så kommer alle vores kunder jo dér, lyder det fra Hans Brink, der tilføjer, at man i år på standen især vil gøre meget ud af de produkter til landbruget, som man tilbyder inden for hygiejne og udtørring.
Nordic Stald kemi har udviklet og producerer en række produkter inden for hygiejne og udtørring. Blandt andet kvægprodukterne Kvæg-Hyg og Nordic-Hyg.
Nordic Kvæg-Hyg er et stærk sugende udtørringsmiddel som anvendes primært i kvægproduktionen.
Produktet er et tør-hygiejne-desinfektionsprodukt, der ikke er skadeligt for hverken mennesker eller dyr. Produktet er stærkt udtørrende og virker ved at binde ammoniak. Lugtgener formindskes kraftigt ved anvendelse af produktet.
For der er meget at hente i både sundhed og bedre mælkeydelse, når sengebåsene holdes tørre, og foderbordene og vandsystemerne rene.
-  Og så koster det jo nærmest ikke noget af betydning – blot én promille, forklarer Hans Erik Brink.

Glatte og rene foderborde
Nordic Stald Kemi tilbyder en række løsninger omkring hygiejne inden for både køernes drikkevand og fodersystemer.
Myresyre i drikkevand er en af tingene. Slibning og epoxybelægning af foderborde er en anden vigtig del.
- Det er vigtigt med et glat foderbord, konstaterer Hans Brink, der tilføjer at slibning og epoxybelægning typisk er noget der tilbydes i prislejet 100 – 300 kroner pr. kvadratmeter, og hvor man giver otte års garanti på belægningen.

Billeder fra Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2019