MidtWest Farmshow – en festdag for hele familien

Når MidtWest Farmshow løber af stablen lørdag den 16. juni, er det ikke kun et traditionelt dyrskue med bedømmelser og ærespræmiekonkurrencer, men også et hav af børneaktiviteter, produktudstillere og underholdning.

Lørdag den 16. juni bliver det 13. gang, at der afholdes MidtWest Farmshow. 
Styregruppen bag MidtWest Farmshow består hovedsagelig af Skive 4H og Viborg 4H samt frivillige, som bakker op om dyrskuet i Skive. 
- Siden starten i 2006 har omkring 50 frivillige og konsulenterne fra Ungdomskontoret hvert år lagt alle kræfter i for at få MidtWest Farmshow til at blive et af de bedste dyrskuer i Danmark, og den målsætning fortsættes, lyder det fra styregruppen.

Dyrene er i fokus

MidtWest Farmshow er en begivenhed, der samler by og land, med en lørdag fyldt med dyrskue, udstilling og masser af underholdning for hele familien.
I år er der 123 malkekøer tilmeldt fordelt på 3 forskellige racer. Så er der 16 kødkvæg fra 7 forskellige racer samt 7 kødkvægskalve. Blandt hestene er der tilmeldt 48 avlsheste og 2 fritidsheste. 
Derudover er der tilmeldt en del heste, hunde og smådyr til børnedyrskuet.

Stande med alt mellem himmel og jord

Der har været god tilslutning til produktudstillingen. Her kan man møde et dyrecenter, foderstofforretninger, politiske partier, haveudstilling, maskiner og meget andet. 
Der vil også være et område med lokale fødevarer, tøj og kreative sysler. 

Aktiviteter for alle aldre

I løbet af dagen er der adskillige underholdningsindslag. Blandt andet er der et køreshow med Schleswigerheste og gymnastikopvisning ved Ulbjerg IF. I børnehjørnet er der kreative aktiviteter, børnedyrskue, kaninhop og meget andet.
Skive Brandvæsen vil komme og vise, hvordan man klipper en bil i stykker, og Skiveegnens LandboUngdom laver traktorafprøvning sammen med Hundahl.

Børnenes Dag

Siden 2008 har Børnenes Dag været en gentagende begivenhed på MidtWest Farmshow. Ideen med at lave en dag kun for børn blev en overvældende succes og er nu en fast del af MidtWest Farmshow konceptet. Børnenes Dag bliver afholdt om fredagen, dagen før dyrskuet.
Dyrskuet er familiens fest. Her kan man gå og hygge sig en hel dag med at kigge på dyrene, udstillerstandene, traktorerne og ikke mindst deltage i de mange aktiviteter for børn.

MidtWest Farmshow

Dato: 16. juni 2018

Klokkeslæt: 08.30 – 15.00

Adresse: Dyrskuepladsen i Skive, Engvej, 7800 Skive

Entre: 50 Kroner – 0-3 år gratis

Læs også