bannerPos

Samson Agrolize præsenterede nyt tiltag

Samson Agrolize var på Roskilde Dyrskue blandt andet repræsenteret med fra venstre distriktschef Torben Hehr, eftermarkedschef Jens Ole Hejlesen, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen.

AF: HENRIK SIEBEN

JOURNALIST
20-06-2018 11:29
På den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue kunne man blandt andet opleve et nyt tiltag fra Samson Agrolize.

Sammen med Karl Mertz introducerer vi et helt nyt tilbud til kunderne. 
Sådan lød det fra eftermarkedschef hos Samson Agrolize, Jens Ole Hejlesen, da LandbrugØst mødte ham og hans kollegaer, distriktschef Torben Hehr, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen på Roskilde Dyrskue.
- Vores tilbud går i korthed ud på et kompetent eftersyn – direkte fra fabrikken, som vi kalder det, lød det videre fra Jens Ole Hejlesen
- Vi tilbyder 365 dages support og uden direkte sammenligning, men dog alligevel lidt, så har vi fået et direkte telefonnummer til opgaven, der ligesom alarmtjenesten slutter på 112. I dette tilfælde er nummeret 69 155 112.

40 års Samson-erfaring

- De folk, der udøver service, har tilsammen mere end 40 års Samson-erfaring, og det udføres af montører, der udelukkende arbejder med Samson-produkter.
Foruden en velindrettet servicevogn udstillede Samson Agrolize også den store Samson PG II 25 gylletankvogn på standen i Roskilde.
- Vi har købt 15 stk. direkte fra fabrikken, som vi nu kan tilbyde til en særdeles god pris og til god finansiering. Vi har allerede fået flere positive henvendelser på de store gyllevogne.
 

Sønderjysk opstart i populært koncept

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer for første gang alle ambitiøse sønderjyske smågriseproducenter og deres medarbejdere til indledende fælles møde og introduktion til Fokus 35 Vital-konceptet. Det sker tirsdag den 23. juni i lokalerne hos Landbosyd i Åbenrå.

Landboforeninger raser mod urealistisk reduktionsmål

En meget lav målbelastning omkring Smålandsfarvandet mellem Sjælland og Lolland-Falster truer 190 landbrugsbedrifter på livet. - Det må være en fejl, lyder det fra Torben Hansen, formand for Gefion, der også undrer sig over, at målbelastningen blev ændret drastisk efter en høring for fem år siden.

- Det er så barokt, at jeg næsten ikke kan tage det alvorligt

Landmand Niels Rasmussen afvander til vandløb, der løber ud i den åbne del af Smålandsfarvandet. Det bliver svært at reducere en udledning, der ikke er der, siger han.

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.
Side 1 af 1853 (37047 artikler)Prev1234567185118521853Next