bannerPos

Samson Agrolize præsenterede nyt tiltag

Samson Agrolize var på Roskilde Dyrskue blandt andet repræsenteret med fra venstre distriktschef Torben Hehr, eftermarkedschef Jens Ole Hejlesen, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen.

Henrik Sieben

Journalist
20-06-2018 11:29
På den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue kunne man blandt andet opleve et nyt tiltag fra Samson Agrolize.

Sammen med Karl Mertz introducerer vi et helt nyt tilbud til kunderne. 
Sådan lød det fra eftermarkedschef hos Samson Agrolize, Jens Ole Hejlesen, da LandbrugØst mødte ham og hans kollegaer, distriktschef Torben Hehr, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen på Roskilde Dyrskue.
- Vores tilbud går i korthed ud på et kompetent eftersyn – direkte fra fabrikken, som vi kalder det, lød det videre fra Jens Ole Hejlesen
- Vi tilbyder 365 dages support og uden direkte sammenligning, men dog alligevel lidt, så har vi fået et direkte telefonnummer til opgaven, der ligesom alarmtjenesten slutter på 112. I dette tilfælde er nummeret 69 155 112.

40 års Samson-erfaring

- De folk, der udøver service, har tilsammen mere end 40 års Samson-erfaring, og det udføres af montører, der udelukkende arbejder med Samson-produkter.
Foruden en velindrettet servicevogn udstillede Samson Agrolize også den store Samson PG II 25 gylletankvogn på standen i Roskilde.
- Vi har købt 15 stk. direkte fra fabrikken, som vi nu kan tilbyde til en særdeles god pris og til god finansiering. Vi har allerede fået flere positive henvendelser på de store gyllevogne.
 

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next