bannerPos

Samson Agrolize præsenterede nyt tiltag

Samson Agrolize var på Roskilde Dyrskue blandt andet repræsenteret med fra venstre distriktschef Torben Hehr, eftermarkedschef Jens Ole Hejlesen, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen.

Henrik Sieben

Journalist, LandbrugØst
20-06-2018 11:29
På den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue kunne man blandt andet opleve et nyt tiltag fra Samson Agrolize.

Sammen med Karl Mertz introducerer vi et helt nyt tilbud til kunderne. 
Sådan lød det fra eftermarkedschef hos Samson Agrolize, Jens Ole Hejlesen, da LandbrugØst mødte ham og hans kollegaer, distriktschef Torben Hehr, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen på Roskilde Dyrskue.
- Vores tilbud går i korthed ud på et kompetent eftersyn – direkte fra fabrikken, som vi kalder det, lød det videre fra Jens Ole Hejlesen
- Vi tilbyder 365 dages support og uden direkte sammenligning, men dog alligevel lidt, så har vi fået et direkte telefonnummer til opgaven, der ligesom alarmtjenesten slutter på 112. I dette tilfælde er nummeret 69 155 112.

40 års Samson-erfaring

- De folk, der udøver service, har tilsammen mere end 40 års Samson-erfaring, og det udføres af montører, der udelukkende arbejder med Samson-produkter.
Foruden en velindrettet servicevogn udstillede Samson Agrolize også den store Samson PG II 25 gylletankvogn på standen i Roskilde.
- Vi har købt 15 stk. direkte fra fabrikken, som vi nu kan tilbyde til en særdeles god pris og til god finansiering. Vi har allerede fået flere positive henvendelser på de store gyllevogne.
 

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.

Omlægning med succes

Det økologiske marked er i vækst. Vurderingen i branchen er derfor, at der også fremover vil være behov for flere økologiske producenter.

Prisen på omlægningskornet kommer op igen

Økologi er stadig populært og holder prisen. Prisfaldet på korn under omlægning til økologi er et bump på vejen. Det vurderer økologichef i Agri Nord, Thomas Vang Jørgensen.

Jerseyavlere: - Hvad så når markedet er mættet?

Inden længe er det slut med at aflive jerseytyrekalve, og som det ser ud nu, vil man i stedet kunne lave flere kvier til eksport. Men hvad så når eksportmarkedet er mættet, spurgte flere jerseyavlere ved gårsdagens årsmøde i Dansk Jersey i Esbjerg.

Styrelse lægger sig fladt ned og beklager efterafgrødebrev

Et brev fra Landbrugsstyrelsen, som blev sendt ud torsdag aften til landmænd med efterafgrøder, betød ekstra travlhed på planteavlskontorerne fredag morgen. Brevet gjorde landmænd i tvivl om, hvorvidt de havde indberettet deres efterafgrøder til styrelsen korrekt.
Side 1 af 1632 (32627 artikler)Prev1234567163016311632Next