bannerPos

Samson Agrolize præsenterede nyt tiltag

Samson Agrolize var på Roskilde Dyrskue blandt andet repræsenteret med fra venstre distriktschef Torben Hehr, eftermarkedschef Jens Ole Hejlesen, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen.

Henrik Sieben

Journalist
20-06-2018 11:29
På den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue kunne man blandt andet opleve et nyt tiltag fra Samson Agrolize.

Sammen med Karl Mertz introducerer vi et helt nyt tilbud til kunderne. 
Sådan lød det fra eftermarkedschef hos Samson Agrolize, Jens Ole Hejlesen, da LandbrugØst mødte ham og hans kollegaer, distriktschef Torben Hehr, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen på Roskilde Dyrskue.
- Vores tilbud går i korthed ud på et kompetent eftersyn – direkte fra fabrikken, som vi kalder det, lød det videre fra Jens Ole Hejlesen
- Vi tilbyder 365 dages support og uden direkte sammenligning, men dog alligevel lidt, så har vi fået et direkte telefonnummer til opgaven, der ligesom alarmtjenesten slutter på 112. I dette tilfælde er nummeret 69 155 112.

40 års Samson-erfaring

- De folk, der udøver service, har tilsammen mere end 40 års Samson-erfaring, og det udføres af montører, der udelukkende arbejder med Samson-produkter.
Foruden en velindrettet servicevogn udstillede Samson Agrolize også den store Samson PG II 25 gylletankvogn på standen i Roskilde.
- Vi har købt 15 stk. direkte fra fabrikken, som vi nu kan tilbyde til en særdeles god pris og til god finansiering. Vi har allerede fået flere positive henvendelser på de store gyllevogne.
 

Fantastiske muligheder for nytænkning til den nye regering

Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Start med at teste gradueret udsæd på to marker til efteråret

Planteavler Anders P. Møller begynder at kunne se resultater af sin graduering af udsæd og gødning. Præcisionsjordbrug er en disciplin, man hele tiden kan bygge ovenpå – jo flere data, man indsamler, jo mere kan man optimere udbyttet, fremhæver han.

Oplev USA fra New York til Orlando

På en spændende studietur fra 27. oktober til 6. november kan man se mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken i byen New Holland, som har lagt navn til det kendte mærke.

Æblehøst bliver langt under middel

Årets høst af danske æbler bliver nærmest katastrofal. I hvert fald hvis man skal tro flere avlere på Sjælland.

Danske Vandløb: For mange er fortsat med i vandområdeplaner

Antallet af vandløb, der indgår i vandplanerne i den kommende periode, er fortsat urealistisk højt, mener organisationen Danske Vandløb.

Høstoverblik: Godt i gang med høsten i hele landet

Mejetærskerne er i denne uge blevet luftet i vinterbyggen i alle landsdele. Effektivt Landbrug har bedt en række konsulenter fortælle, hvordan høsten er kommet fra start i deres område.

- Jeg kan blive nødt til at blive konventionel landmand igen

Hvis forslaget om at nedsætte den tilladte brug af konventionel gylle og halm bliver vedtaget i økobranchen, så overvejer den økologiske planteavler Klaus Aage Bengtson, som driver små 1.100 hektar, at vende tilbage til konventionel produktion. - Det vil virkelig være ærgerligt, hvis det her bliver hastet igennem. For det virker uigennemtænkt, siger han.

Så høstes der strandsvingel

Onsdag blev de første hektar strandsvingel høstet på Vestfyn. Og den er overraskende tør.

Case IH udfordrer til dyst i marken

Er du frisk på en udfordring, er Case IH klar til at komme forbi med deres Axial Flow-mejetærsker i håb om at kunne præstere lidt bedre, end hvad du selv kan. De udfordrer andre mejetærskere i spild, kernekvalitet og kapacitet.
Side 1 af 1586 (31720 artikler)Prev1234567158415851586Next