Samson Agrolize præsenterede nyt tiltag

På den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue kunne man blandt andet opleve et nyt tiltag fra Samson Agrolize.

Sammen med Karl Mertz introducerer vi et helt nyt tilbud til kunderne. 
Sådan lød det fra eftermarkedschef hos Samson Agrolize, Jens Ole Hejlesen, da LandbrugØst mødte ham og hans kollegaer, distriktschef Torben Hehr, og reservedelssælger Niels Christian Kristensen på Roskilde Dyrskue.
- Vores tilbud går i korthed ud på et kompetent eftersyn – direkte fra fabrikken, som vi kalder det, lød det videre fra Jens Ole Hejlesen
- Vi tilbyder 365 dages support og uden direkte sammenligning, men dog alligevel lidt, så har vi fået et direkte telefonnummer til opgaven, der ligesom alarmtjenesten slutter på 112. I dette tilfælde er nummeret 69 155 112.

40 års Samson-erfaring

- De folk, der udøver service, har tilsammen mere end 40 års Samson-erfaring, og det udføres af montører, der udelukkende arbejder med Samson-produkter.
Foruden en velindrettet servicevogn udstillede Samson Agrolize også den store Samson PG II 25 gylletankvogn på standen i Roskilde.
- Vi har købt 15 stk. direkte fra fabrikken, som vi nu kan tilbyde til en særdeles god pris og til god finansiering. Vi har allerede fået flere positive henvendelser på de store gyllevogne.
 

Læs også