Fødevareministeren til stormøde

Fødevareminister Mogens Jensen (S) mødes mandag med landbruget til et regionalt stormøde i Sorø. Mødet er det første af fire stop på en Danmarksturné af debatmøder.

Flere hundrede landmænd får mandag aften i Sorø mulighed for at høre nærmere om regeringens planer for landbruget og samtidigt stille spørgsmål direkte til fødevareminister Mogens Jensen (S). 

I det første af i alt fire landbrugsstormøder fordelt i hele landet stiller fødevareministeren op til debat.

- Som fødevareminister vil jeg gøre mit allerbedste for at passe godt på Danmarks landmænd og fødevarevirksomheder. Jeg glæder mig derfor meget til at høre om både løsninger og udfordringer direkte fra erhvervet, siger fødevareminister Mogens Jensen.

Debat

Fødevareministeren vil først præsentere regeringens initiativer for landbruget og vil herefter deltage i en debat med spørgsmål fra salen sammen med formand for Landbrug og Fødevarer Martin Merrild. Og der er nok at debattere:

- Vælgerne har givet regeringen et klart mandat til at trække Danmark i en grønnere retning. Landbruget spiller en nøglerolle i den målsætning, og det glæder jeg mig til at debattere med landmændene, siger fødevareminister Mogens Jensen.
Det er fødevareministerens ambition at møde landmænd og fødevarevirksomheder i hele landet. Derfor er mødet i Sorø det første af fire. 

De tre resterede stormøder afholdes 9/12/2019 (Aabybro), 13/1/2020 (Herning) og 3/2/2020 (Agerskov)

På tirsdag foregår det regionale stormøde hos Gefion-VKST i Sorø. 

mip
 

Læs også