Fysisk Limousineauktion er aflyst

Med baggrund i den aktuelle situation omkring Corona-virus i Danmark er Dansk Limousine Forenings fysiske avlsdyrsauktion d. 21. marts ved Sønderskov Slot aflyst.

AFLYSNING De involverede i Dansk Limousine Forenings traditionsrige avlsdyrsauktion havde med spænding fulgt de seneste ugers udvikling i Corona-situationen og var klar til at tage en lang række forholdsregler for at kunne afvikle selve auktionen på forsvarlig vis.
Hvad auktionsteamet dog ikke helt havde forberedt sig på var, at der også kom stop for arrangementer med mellemstort publikum – herunder foreningens avlsdyrsauktion.

Sælges på online-auktion

Det store arbejde med at udvælge og beskrive auktionens 10 tyre, 2 køer og 3 kvier kommer imidlertid ikke til at være forgæves. Efter dialog med sælgerne af dyrene er det i dag besluttet, at de i alt 15 katalognumre inden udgangen af marts skal sættes til salg på online-auktion.

Erfaring med online salg af limousiner 

Dansk Limousine Forening har tidligere solgt individafprøvede tyre fra den nu nedlagte Aalestrup Avlsstation på online-auktion. Det er den hjemmesidefunktion, der nu skal i brug igen.
Det præcise tidspunkt og yderligere information i forbindelse med online-auktionen meldes ud så snart som praktik og nødvendige aftaler er på plads.

jba

 

 

Læs også