Fælles retssag er en fornuftig beslutning

Landbrug & Fødevarers beslutning om at gå med i Bæredygtigt Landbrugs retssag omkring vandplaner er en fornuftig beslutning, slog formand for SLF, Christian Lund, fast på foreningens generalforsamling i Vojens.

Omkring 160 var mødt op til generalforsamlingen i SLF, der blev holdt på landboforeningens rådgivningscenter i Vojens. Foto: John Ankersen

Det er en rigtig fornuftig beslutning, at Landbrug & Fødevare (L&F), har besluttet at gå med i Bæredygtigt Landbrugs (BL) kommende retssag omkring vandplaner.Det slog formand for SLF, Christian Lund, fast i forbindelse med foreningens generalforsamling torsdag aften i Vojens. Foruden at være SLF-formand er han også medlem af primærbestyrelsen i L&F, og har dermed være med helt fremme i beslutningen om at gå sammen med Bæredygtigt Landbrug, BL, i forbindelse med retssagen.-  Det er vigtigt at danne fælles front i landbruget for at få bragt sagen for EU-domstolen. Det er en fælles kamp, vi kæmper for de danske bønder, lød det fra Christian Lund, der samtidig tilbageviste påstande i medierne om, at man i L&F skulle have ligget under for pres fra baglandet.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også