Fagrådgivning sætter ny rekord

Med et forventet rekordstort deltagerantal på omkring 700 til årsmøderne, onsdag og torsdag i LandboNords Kvæg- og SvineRådgivning, så beviser LandboNord endnu en gang, at de er to faglige rådgivningsenheder, kan noget helt specielt, og at de har et godt fagligt tag i de jyske landmænd. At kunne samle så mange kunder til faglige årsmøder, findes ikke mage til i hele det danske land.

På onsdag og torsdag slår LandboNord endnu en gang dørene op til stortanlagte årsmøder. Til forskel fra de fælles samlingsmøder, man ellers ser i markedet, så efterspørger LandboNords kunder, at årsmøder skal tage udgangspunkt i fagrådgivningerne. Hos Landbonord kan man således deltage i hele seks forskellige højtspecialiserede årsmøder: Kvæg, Svin, Planter, Mink, Fjerkræ og Økonomi. Det stigende deltagerantal til LandboNords årsmøder, i en tid med nedgang i antal bedrifter, viser at stærk fagrådgivning er den rigtige vej at gå.

Vi kan se på tilmeldingerne, at vi til de to møder når op omkring et deltagerantal på 700, hvilket er rekord. Det er ikke uden stolthed i vores stærke faglige rådgivningsenheder, at vi tager imod så mange kunder – og de kommer fra hele Jylland. Vi har som vanligt lagt os i selen for at give alle en så udbytterig og faglig stærk dag som muligt, siger chefkonsulent i LandboNords KvægRådgivning, Anne-Mette Søndergaard, som smilende fortsætter:

Ja, godt nok laver vi kvægrådgivning til over 20% af de danske køer, men at så mange vælger at køre både 2 og 3 timer i bilen hver vej, bestyrker mig bare i, at vi gør et eller andet rigtigt både på rådgivning, men også på vores store årsmøder.

Læs også