bannerPos

Muligheder i byggeprojekt – løsdrift i farestalde 2018

Redaktionen

09-09-2019 17:45

Man kan få viden om rammerne i ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Man kan samtidig få hjælp til at komme videre i sit byggeprojekt og faglig inspiration.

- Webinaret er for dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Det er relevant for dig at deltage, hvis du kan svare ja på et af de følgende spørgsmål: Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Og endelig: Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

Man kan deltage i webinaret hjemme fra sin egen telefon, pc eller tablet, men skal tilmelde sig, så man kan få en mail med et link og koble sig op. Det holdes tirsdag den 24. september klokken 13-15 og er gratis.

Landbrugsstyrelsen vil blandt andet fortælle om rammerne for ændringsanmodninger og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Man kan tilmelde sig via Landbrugsstyrelsens hjemmeside, eller man kan deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N, den 24. september klokken 13-15.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next