bannerPos

Muligheder i byggeprojekt – løsdrift i farestalde 2018

Man kan få viden om rammerne i ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Man kan samtidig få hjælp til at komme videre i sit byggeprojekt og faglig inspiration.

- Webinaret er for dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Det er relevant for dig at deltage, hvis du kan svare ja på et af de følgende spørgsmål: Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Og endelig: Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

Man kan deltage i webinaret hjemme fra sin egen telefon, pc eller tablet, men skal tilmelde sig, så man kan få en mail med et link og koble sig op. Det holdes tirsdag den 24. september klokken 13-15 og er gratis.

Landbrugsstyrelsen vil blandt andet fortælle om rammerne for ændringsanmodninger og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Man kan tilmelde sig via Landbrugsstyrelsens hjemmeside, eller man kan deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N, den 24. september klokken 13-15.

Lovende prognoser for indtjeningen

De næste år kan ifølge en prognose fra Patriotisk Selskab byde på høj indtjening i store dele af dansk landbrug. Men der kommer en hverdag igen. Tænk din strategi grundigt igennem, lyder rådet fra rådgivningsselskabet.

En personalehåndbog forebygger konflikter og tvivl

Det giver ro og tryghed blandt medarbejderne i dagligdagen, når der fra starten er klarhed over arbejdsvilkårene. Det kan en personalehåndbog være med til at give.

Tyske myndigheder lukker for kvægtransporter gennem Rusland

En kontrol af tyske kvægtransporter gennem Rusland har afsløret omfattende brud på reglerne om dyrevelfærd, hvilket har fået tyske myndigheder til at stoppe godkendelser af transporter på den rute. Dyrenes Beskyttelse har nu rettet henvendelse til danske myndigheder.

Medie: Staten vil øge grønne landbrugsinvesteringer

Staten er klar til at investere flere penge i blandt andet biogas via Innovationsfonden, skriver Berlingske.

Radikale taler om næste planperiode i kvælstof-forhandlinger

De Radikale kæder nuværende drøftelser om fremrykning af miljøkrav fra 2021 til 2020 sammen med slutmålet i 2027, skriver Altinget.

Undgå kalvediarré med bedre hygiejne

Diarré giver kalven et livsvarigt knæk, derfor bør hygiejnen prioriteres tårnhøjt hos både tyre- og kviekalve, råder Seges.

Forsøg med foderadditiv gav lavere foderforbrug

Nye forsøg med foderadditivet Micro-Aid har vist lovende resultater hos jysk slagtesvineproducent. To afprøvningsperioder i indeværende år har begge gange både resulteret i højere tilvækst og et lavere foderforbrug.
Side 1 af 1697 (33938 artikler)Prev1234567169516961697Next