bannerPos

Muligheder i byggeprojekt – løsdrift i farestalde 2018

09-09-2019 17:45

Man kan få viden om rammerne i ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Man kan samtidig få hjælp til at komme videre i sit byggeprojekt og faglig inspiration.

- Webinaret er for dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu, lyder det fra Landbrugsstyrelsen.

Det er relevant for dig at deltage, hvis du kan svare ja på et af de følgende spørgsmål: Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Og endelig: Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

Man kan deltage i webinaret hjemme fra sin egen telefon, pc eller tablet, men skal tilmelde sig, så man kan få en mail med et link og koble sig op. Det holdes tirsdag den 24. september klokken 13-15 og er gratis.

Landbrugsstyrelsen vil blandt andet fortælle om rammerne for ændringsanmodninger og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Man kan tilmelde sig via Landbrugsstyrelsens hjemmeside, eller man kan deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N, den 24. september klokken 13-15.

Danmark er foregangsland for akvakultur

Danmark er foregangsland i akvakultur. Det mener tidligere landmand og biolog Mette Cristine Schou Frandsen - ny formand for Verdens Bedste Fødevarer.

Her er de mest dyrkede afgrøder i 2020

Vårbyg er den afgrøde, som flest danske landmænd har søgt om landbrugsstøtte til i år, viser en opgørelse fra Landbrugsstyrelsen, der oplyser, at korn udgør seks af de ti mest dyrkede afgrøder i Danmark.

Økologi skal på skoleskemaet på landbrugssskole

I samarbejde med Økologisk Landsforening forbereder Nordjyllands Landbrugsskole et undervisningsforløb i økologi.

Salget af dansk frugt og grønt stiger med raketfart i 2020

Forbrugerne vælger langt flere danske grøntsager og bær i 2020, sammenlignet med sidste år. En fremragende sæson og større fokus på danske leverandører har været med til at øge salget af danske varer

Mogens Jensen åbner NutriFair 2021

Det bliver fødevareminister Mogens Jensen, der åbner 2021-udgaven af NutriFair-messen.

- Få styr på høstkapaciteten nu

Planlægning er nøglen til en god høst, påminder Velas.

Slagtesvinenoteringen holder niveau

Noteringen for slagtesvin bliver ikke ændret til den kommende uge, og vil derfor fortsat være på 10,50 kroner, oplyser Danish Crown.

Dansk kartoffelproduktion er truet

Dispensation til brugen af Reglone handler om meget mere end landbruget

- Kommuner, har I styr på spildevandsudledningerne?

- Jeg håber virkelig, at kommunerne har styr på forholdene omkring spildevandsudledningerne, så vi ikke får samme tilstande, som der hersker i Øresund, lyder det fra formanden for Djursland Landboforening, Hans Gæmelke, som netop har sendt et åbent brev til Nord- og Syddjurs Kommune.

Nu kæmper bankerne om landbrugskunder

Banker begynder at se potentialet i landbruget, og det giver bedre betingelser for landbrugskunderne, lyder det fra Jakob Hvalkoff, Sagro.
Side 1 af 1874 (37462 artikler)Prev1234567187218731874Next