bannerPos

Sofari-værter søges

Redaktionen

09-02-2019 10:00

Den 26. maj får de danske forbrugere traditionen tro mulighed for at hilse på en økologisk gris, når FØKS (Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød) afholder arrangementet Sofari.

Friland efterlyser netop nu leverandører, der har lyst til at åbne dørene til arrangementet.

Sidste år lagde mere end 7.000 danskere vejen forbi de økologiske griseproducenter i forbindelse med Sofari, som er en pendant til køernes øko-dag.

Og besøgstallet forventes at blive endnu højere i 2019, hvilket er baggrunden for Frilands efterlysning.

- Når de danske forbrugere skal tage stilling til, hvilke produkter de gerne vil have på middagsbordet, er det enormt vigtigt, at de ved, hvor kødet kommer fra. Ved Sofari kan vi fortælle og vise den, hvilken dyrevelfærd det er, Friland står for. Sofari er med til at gøre vores koncept for økologiske grise fuldstændig klare og transparente i bevidstheden hos danskerne, og derfor håber jeg, at rigtig mange af vores økologiske Frilandmænd vil gribe muligheden og invitere indenfor til Sofari, siger Senior Brand Manager Maibritt Bisgaard fra Friland.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next