Dækspark, hygge og faglighed

Torsdag den 6. februar er der Landbrugsaften ved Euromaster i Grenaa. En aften med fokus på vidensdeling, faglighed, hygge og dækspark. I år kan dækvirksomheden endda præsenterer langt flere udstillere end tidligere.

Fotos: Euromaster Grenaa

I år er det tredje gang Euromaster Grenaa slår dørene op til Landbrugsaften på adressen i Grenaa. En aften for alle med interesse i landbrug, som kunne tænke sig at kombinerer en hyggelig aften med en portion faglighed.

- Vi plejer at have 3-4 udstillere, men i år har vi 12. Det er blevet en lille hyggelig minimesse, fortæller Christian E. Gøttsche, som er centerleder i afdelingen i Grenaa, som blandt andet er forhandler af dæk fra Pirelli, Good Year, Kleber, Tigar og Michelin. Og sidstnævnte bliver netop en af udstillerne, som vil vise det allernyeste indenfor dæk til landbruget.

Faglige indlæg

På aftenen vil der være flere indlæg fra de mange udstillere. Blandt andet vil Flarup Maskiner fra Fyn komme og fortælle om luftsystemet PTG, som de har importen af. Et system, som gør det muligt for landmanden, at justerer lufttrykket i dækkene direkte fra førerhuset på traktoren.

Man vil også kunne møde Gl. Estrup Gartneri, som blandt andet har specialiseret sig i at dyrke gulerødder.

- De vil fortælle noget om hvad de gør i det her våde vejr i forhold til lufttryk i dækkene og marktrykket, fortæller Christian E. Gøttsche.

Hyggesnak og socialt sammenværd

Efter en række korte og faglige indlæg er det tid til at komme op og få rystet benene.

- Man kan sparke dæk og besøge udstillerne og ellers bare snakke og hygge sig, siger Christian E. Gøttsche, som håber på mellem 100 og 130 besøgende.

Der vil blive serveret pølser, kaffe og kage.

Arrangementet starter klokken 17.30 og slutter omkring klokken 22.00 torsdag den 6. februar.

Læs også