bannerPos

Agritechnica-messen tiltrækker tusindvis af danskere

Effektivt Landbrug, rejsearrangør Thomas Birkballe og den danske maskinbranche sender i de kommende dage mange tusinde danskere til Agritechnica 2019. Arrangøren, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG), forventer 450.000 gæster. Her ses et foto fra udstillingen i 2017.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
08-11-2019 15:08
Skal du til verdens største maskinmesse i Hannover, kan du endnu nå at købe din billet gennem Effektivt Landbrug.

I de kommende dage går det løs i Hannover, hvor Agritechnica 2019 åbner dørene til verdens største landbrugsmaskinmesse. Og danske landmænd, maskinhandlere og øvrige aktører i branchen er tilsyneladende vilde med Agritechnica.

I samarbejde med rejsearrangør Thomas Birkballe og en bred vifte af danske maskinhandlere og maskinimportører sender Effektivt Landbrug således omkring 2.500 danskere med busser til Tyskland, hvor gæsterne også overnatter, så mange gæster oplever messen over to begivenhedsrige dage.

Dertil kommer et salg af over 3.000 billetter til messen, der er købt af danskere, som selv kører til messen i Hannover, der er arrangeret af tyske Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

Stolte og ydmyge

- Vi er selvfølgelig meget stolte og ydmyge over den store opbakning, der er til Effektivt Landbrug som værende DLG’s officielle danske billet- og rejsepartner, siger Effektivt Landbrugs salgsdirektør Mikkel Kokholm Jørgensen.

Han understreger, at det stykke arbejde, der går forud for en vellykket Agritechnica-messe, er ganske omfattende.

- Vi er glade for at kunne bringe både DLG i Tyskland og danske landmænd og branchefolk værdi. Det veletablerede samarbejde med rejsearrangør Thomas Birkballe gør, at vi kan hjælpe en række maskinimportører og maskinhandlere til en nem og gnidningsfri kundetur, hvor både rejse, billetter, mad, fest og indkvartering er inkluderet – og så endda til en god pris. Det gør denne opgave til noget helt unikt, fastslår han.

- Derudover er vi selvfølgelig også glade for det store billetsalg, vi har til danske besøgende, der selv kører til Hannover og til de importører, der selv arrangerer ture udenom det tilbud, vi kører sammen med Thomas Birkballe.  

- Selvom vi har solgt mere end 5.500 billetter, har vi stadig få tilbage. Så har du ikke købt billet, og vil du gerne spare mere end 20 procent i forhold til dørpriserne, så skynd dig at købe din billet hos os, opfordrer Mikkel Kokholm Jørgensen.

Bestil online

Man kan fortsat bestille billetter til reduceret pris online via Effektivt Landbrugs hjemmeside frem til fredag den 15. november efter først til mølle-princippet.  

Udstillingen afvikles fra tirsdag den 12. til lørdag den 16. november. Der er VIP-dage søndag den 10. og mandag den 11. november.

Der er i alt 2.750 udstillere på messen i Hannover, heraf er de 58 fra Danmark. Messens 40 hektar udstillingsareal ventes at blive besøgt af 450.000 gæster. I 2017, hvor den seneste Agritechnica blev afviklet, var der 11.000 danskere på gæstelisten.

Bauer har styr på vandet og brugervenligheden

Bauer har fået endnu mere styr på brugervenligheden i de seneste opdateringer på deres Rainstar E500-serie.

Semler viser frem fra øverste hylde

John Deere, Kramer, Väderstad og Sulky. Semler Agro har en masse at vise frem på Agritechnica.

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.
Side 1 af 1689 (33774 artikler)Prev1234567168716881689Next