bannerPos

Danmarkspremiere på Kubota-traktor

Kubota havde Danmarkspremiere på en ny traktorserie på Agromek. M7002-serien består af tre modeller i hk-området fra 130 til 170 hk. Kubota yder fem års garanti på traktorerne, fortæller administrerende direktør Kristian Refnov, Svenningsens Maskinforretning A/S. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
01-12-2018 13:00
Importøren af Kubota-traktorer fejrede Danmarkspremiere på den nye Kubota M7002, der består af tre modeller.

Kubota præsenterede på Agromek en helt ny traktorserie, Kubota M7002-serien, der består af tre modeller fra 130 til 170 hk, hvor sidstnævnte udgør topmodellen blandt Kubota-traktorerne.

Alle tre modeller er født med en boost-funktion.

- Med en tilladt totalvægt på op til 11.500 kg giver traktorerne de bedst tænkelige muligheder for at anvende et meget bredt spektrum af redskaber. Derudover er de forsynet med stærke motorer med højt drejningsmoment, hvilket jo kan aflæses direkte på bundlinjen grundet det reducerede brændstofforbrug, siger administrerende direktør Kristian Refnov, Svenningsens Maskinforretning A/S.

- En markant ny feature på M7002-traktorserien er den nye seks-speed Powershift-transmission med 30 frem og 15 bak – eller som alternativ en trinløs KVT-gearkasse.

Fem års garanti

På Kubota M7002-traktorserien er udstyret med IsoBus, touchskærm-terminal og nyt luftaffjedret Grammer-sæde.

Den nye serie har et lavt lydniveau. Derudover lover Svenningsens Maskinforretning ikke mindre end fem års garanti på de nye traktorer.

- Der er udelukkende tale om Kubotas egen garanti og ikke blot en forsikring, som fabrikken tilkøber. Dette sikrer ikke bare kunden, som slipper for at bekymre sig om unødige omkostninger. Men det vidner også om en stor tiltro til traktorernes kvalitet, når producenten selv påtager sig risikoen, forklarer Kristian Refnov.

 

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.

Jensen Seeds styrker produktionsplatform med fransk opkøb

Jensen Seeds, der er en del af DLF-koncernen, underskrev i går aftale om opkøb af det franske frøfirma Astera Seed, der ligesom Jensen Seeds er specialiseret i produktion af grøntsagsfrø. Opkøbet betyder, at Jensen Seeds nu kan øge udbuddet af grøntsagsfrø til kunderne.
Side 1 af 1871 (37405 artikler)Prev1234567186918701871Next