bannerPos

Agri Nord udvider med rådgivning i arbejdsmiljø

Der er et vækstpotentiale i arbejdsmiljørådgivning mener direktør i Agri Nord, Kim Koch. Derfor har selskabet nu opkøbt firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Henning K. Andersen

09-01-2019 10:47
Agri Nord-koncernen har den 1. januar 2019 etableret fir-maet Dansk Arbejdsmiljø Rådgivning. Agri Nord etablerer hermed et nyt forretningsområde, som skal være med til at sikre land-mænd, private og offentlige virksomheder samt deres ansatte, at de får et bedre arbejdsmiljø. Det sker gennem opkøb af firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Det fortæller administrerende direktør i Agri Nord, Kim Koch:

- Vi oplever et stigende behov for rådgivning indenfor arbejdsmiljø såvel hos vores nuværende kunder i landbruget som hos private og offentlige virksomheder. Det gælder blandt andet be-hovet for APV’er, egenkontrol og løbende opfølgning og ajourføring af arbejdsmiljøet. Vi ser store perspektiver i dette forretningsområde, og vi ser især et vækstpotentiale hos de private og offentlige virksomheder i Danmark.

Strenge krav presser virksomhederne
Ejer af sp-arbejdsmiljørådgivning, Simon Poulstrup, der fortsætter som direktør i det nye firma, har også mærket den stigende efterspørgsel efter rådgivning om arbejdsmiljø. En efterspørgsel, der var så stor, at han ikke længere kunne løfte opgaven alene.

- Jeg har oplevet, at flere og flere både landmænd og private samt offentlige virksomheder henvender sig, fordi kravene om kontrol og eftersyn er stigende. Derfor er det vigtigt med do-kumentation for, hvad det er for et arbejdsmiljø, man har, så man er på forkant, siger Simon Poulstrup.

Den tendens nikker Kim Koch genkendende til.
- Myndighederne stiller større og større krav til, at der er styr på arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads. Derfor skal vi sikre, at alle lever op til lovens krav, siger den administrerende direktør i Agri Nord og fortsætter:

- Arbejdsmiljøet er også vigtigt, hvis man vil fastholde og udvikle sine medarbejdere, samt re-kruttering af nye – vi ser ind i en periode, hvor det bliver svært at fastholde og skaffe beskæf-tigelse, og så er det vigtigt, at vi er på forkant med arbejdsmiljøet, siger Kim Koch.

 

Danmark indgår energisamarbejde med Argentina

Danmarks erfaring med vedvarende energi kan hjælpe Argentina med at omstille landets energisektor. De to lande underskriver en samarbejdsaftale i forbindelse med dronningens statsbesøg i disse dage.

Lån i eget selskab kan give et stort skattesmæk

Det kan være fristende at låne penge af sit eget selskab, men det kan i værste fald ende med et milliondyrt skattesmæk, siger chefrådgiver i LandboNord.

Minister kom forbi

I går besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og Venstres lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen virksomheder i Vejen kommune.

Fremtidens kvægstald bliver med mindre inventar

Mere fleksibilitet og mindre inventar. Sådan lyder en af spådommene om fremtidens kvægstald.

Seges med i opløb om dansk designpris

Seges' it-værktøj CropManager er inde i billedet til at vinde en Danish Design Award i kategorien Save Ressources.

Krybestrøm spændte ben for ydelsen

10 år gamle foranstaltninger mod krybestrøm var irret over, da Niels Dengsø Jensen sidste år oplevede markant fald i ydelsen.

Ubegrundet pesticid-frygt er åbenbart stærkere end god gammeldags retssikkerhed

Der er ingen risiko for det danske grundvand i forhold til de lovlige og godkendte sprøjtemidler, der anvendes i dag – og juridisk halter grundlaget også for ministerens nye initiativ, skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.
Side 1 af 1489 (29765 artikler)Prev1234567148714881489Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer