bannerPos

Agri Nord udvider med rådgivning i arbejdsmiljø

Der er et vækstpotentiale i arbejdsmiljørådgivning mener direktør i Agri Nord, Kim Koch. Derfor har selskabet nu opkøbt firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Henning K. Andersen

09-01-2019 10:47
Agri Nord-koncernen har den 1. januar 2019 etableret fir-maet Dansk Arbejdsmiljø Rådgivning. Agri Nord etablerer hermed et nyt forretningsområde, som skal være med til at sikre land-mænd, private og offentlige virksomheder samt deres ansatte, at de får et bedre arbejdsmiljø. Det sker gennem opkøb af firmaet sp-arbejdsmiljørådgivning.

Det fortæller administrerende direktør i Agri Nord, Kim Koch:

- Vi oplever et stigende behov for rådgivning indenfor arbejdsmiljø såvel hos vores nuværende kunder i landbruget som hos private og offentlige virksomheder. Det gælder blandt andet be-hovet for APV’er, egenkontrol og løbende opfølgning og ajourføring af arbejdsmiljøet. Vi ser store perspektiver i dette forretningsområde, og vi ser især et vækstpotentiale hos de private og offentlige virksomheder i Danmark.

Strenge krav presser virksomhederne
Ejer af sp-arbejdsmiljørådgivning, Simon Poulstrup, der fortsætter som direktør i det nye firma, har også mærket den stigende efterspørgsel efter rådgivning om arbejdsmiljø. En efterspørgsel, der var så stor, at han ikke længere kunne løfte opgaven alene.

- Jeg har oplevet, at flere og flere både landmænd og private samt offentlige virksomheder henvender sig, fordi kravene om kontrol og eftersyn er stigende. Derfor er det vigtigt med do-kumentation for, hvad det er for et arbejdsmiljø, man har, så man er på forkant, siger Simon Poulstrup.

Den tendens nikker Kim Koch genkendende til.
- Myndighederne stiller større og større krav til, at der er styr på arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads. Derfor skal vi sikre, at alle lever op til lovens krav, siger den administrerende direktør i Agri Nord og fortsætter:

- Arbejdsmiljøet er også vigtigt, hvis man vil fastholde og udvikle sine medarbejdere, samt re-kruttering af nye – vi ser ind i en periode, hvor det bliver svært at fastholde og skaffe beskæf-tigelse, og så er det vigtigt, at vi er på forkant med arbejdsmiljøet, siger Kim Koch.

 

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next