Stort rykind hos Rasmus Degn

Der var stort fremmøde, da familien Degn og medarbejderne i Rasmus Degn A/S i Høng holdt åbent hus.

 Det er en fast tradition hos Rasmus Degn A/S i Høng mellem Slagelse og Kalundborg, at der hvert år indbydes til åbent hus, hvor kunder, forretningsforbindelser og potentielle kunder sammen med familien Degn samt medarbejdere sætter hinanden stævne under hyggelige former.

Den store værkstedhal er ved den lejlighed ryddet for maskiner, og der er opstillet borde, så der er mulighed for at få en god faglig snak om maskiner og redskaber til landbruget, men også til en hyggesnak med naboer og genboer.

Og netop det at få en god og hyggelig dag ligger indehaver Mads Degn stærkt på sinde.

- Vi har ikke den store forventning om at få solgt mange landbrugsmaskiner- og redskaber, men lægger mere op til, at vi har nogle hyggelige timer sammen med såvel vores landbrugs- som privatkunder. Ingen kommer sådan en dag for direkte at handle.

Samlet anslår Mads Degn, at der har været et sted mellem 400 og 500 besøgende i løbet af de timer, arrangementet varede.

Forhandling af Amazone

Hos Rasmus Degn, der blandt andet har forhandling af Valtra-traktorer og Krones river, kunne man ved åbent hus-arrangementet også opleve flere af redskaberne fra Amazone, som den vestsjællandske forhandler i årets løb har fået forhandlingen af.

Derom lyder det fra sælger Jørgen Jørgensen, der kom til Rasmus Degn A/S for knap et år siden.

- Jeg havde nogle kunder fra mit tidligere job, der ringede til mig og spurgte til nogle bestemte redskabstyper fra Amazone. Rasmus Degn havde dengang ikke forhandlingen af Amazone, men da Brøns Maskinforretning, der i forvejen havde importen af Krone, også har importen af Amazone, var det nærliggende, at Mads Degn og jeg tog en snak med Brøns om også at få forhandlingen af Amazone.

- Derfor har vi i dag forhandlingen af Amazone. I første omgang er vi startet langsomt op med sprøjter og jordbearbejdningsredskaber. Med tiden får vi forhåbentlig det fulde program fra Amazone, fortæller Jørgen Jørgensen. 

Læs også