Lantmännen Agro åbner afdeling på Falster

Orupgaard Gods ved Nykøbing Falster skal fungere som kornmodtagelse for Lantmännen Agro A/S.

For landmændene på Sydhavsøerne bliver der til høst mulighed for at aflevere udbyttet et nyt sted på Falster, nemlig på Orupgaard Gods få kilometer øst for Nykøbing Falster.

Det store gods skal ikke længere selv bruge faciliteterne, som tidligere også har været brugt som kornmodtagelse for KFK. Det banede vej for Lantmännen Agro A/S, der gerne ville til Falster.

- Vi har lejet alle relevante bygninger og vil på Orupgaard få plads til mellem 25.000 og 26.000 tons korn og raps, fortæller Thomas Lundgren, der er administrerende direktør i Lantmännen Agro A/S, som har base i Nyborg på Fyn.

Han er meget begejstret for forholdene i den nye afdeling og henviser i den sammenhæng til både selve rammerne på Orupgaard og den gode beliggenhed, som gør det nemt for landmændene at komme af med kornet.

- Vi har store forventninger til vores nye afdeling og glæder os til at byde landmændene velkommen til en moderne kornmodtagelse, der er udstyret med både renseri og tørreri, lyder det fra Thomas Lundgren.

Læs også