Lind & Kruse opnår ”Professionel” certificering

Lind & Kruse i Bredsten har i januar 2017 modtaget bevis på at de nu har opnået Professionelt niveau i Case IH’s certificeringsprogram; ”Red Excellence”.

Lind & Kruse har i 2016 opfyldt alle kriterierne for at opnå status som ”Professionel” i Case IH's forhandlercertificeringsprogram, Red Excellence.

- Lind & Kruse har gået seriøst til opgaven og haft fokus på udviklingen af forretningen i alle afdelinger og det belønner vi med en status som ”Professionel”. De gør det godt på både salg & service, de vil udvikle deres forretning og det kan vi bl.a. se på deres flotte markedsandel i området, udtaler Distriktschef Rasmus Buhl fra Case IH. 

Kunden i fokus

- Vi gør en dyd ud af at gå konstruktivt og ydmygt til en opgave, uanset størrelse – vi er her for hjælpe kunden og få ham ud at køre så hurtigt det overhovedet er muligt. Vores montører er altid opdaterede og vi sender dem på kursus så snart der er mulighed for det. Viden er nøglen til at succes, og samtidig nøglen til at få løst opgaven hurtigt og effektivt, udtaler Værkfører Martin Nygaard Sølund. Når vi får en traktor ind til service, så giver vi ikke op før fejlen er fundet og maskinen er tilbage i marken. Vi skal være der når kunderne har behovet for det og give dem den rigtige løsning første gang. Det er vores målsætning hver dag vi møder ind, siger Værkfører Martin Nygaard Sølund. 

Kort om Red Excellence

Red Excellence er baseret på objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår den enkelte Case IH forhandler inden for områderne:

  1. Service, salg og marketing
  2. Værktøj og udstyr
  3. Høst og AFS
  4. Organisation, træning og uddannelse 

Målsætningen for Red Excellence programmet i Europa er, at alle forhandlerne bliver certificerede, hvilket er det grundlæggende niveau. Derudover findes der yderligere to niveauer - nemlig Professional og Master Dealer niveau. Disse tildeles forhandlere, der leverer den højeste standard i branchen og er trendsættere i kundetilfredshed

Læs også