Skræddersyet kraftcenter

Leasing Fyn har indtaget virksomhedens nye domicil i Odense tæt på motorvejen

- Det nye hus har givet en fantastisk energi i organisationen, som vi forventer at høste store resultater af.

Direktør i Leasing Fyn, Kurt Madsen, lægger ikke skjul på, at han er særdeles godt tilfreds med virksomhedens nye, flotte og præsentable kontorbygning på Bondovej i Odense.

Bygningen, der er på 1780 kvadratmeter, er en betydelig udvidelse af arealet i forhold til de 1180 kvadratmeter, som virksomheden havde til rådighed på den tidligere adresse i Fåborg.

- Vi manglede plads og havde brug for bedre fysiske rammer til vores ansatte, så vi også fremover kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere, siger Kurt Madsen, som peger på, at det nye hus er skræddersyet helt efter virksomhedens behov.


Central placering

Leasing Fyns cirka 50 ansatte havde første arbejdsdag i de nye lokaler i februar, og placeringen i Odense betyder, at virksomhedens medarbejdere er rykket tættere på det marked, som de skal betjene.

- Her på Bondovej ligger vi kun et stenkast fra motorvejen og de store trafikårer. Det betyder, at vores konsulenter hurtigere kan komme ud i landet til vores kunder. Samtidig åbner det nye hus og de nye pladsforhold bedre muligheder for, at vi kan ekspandere i fremtiden og tilbyde flere kundearrangementer, påpeger Kurt Madsen.

Leasing Fyn, der har eksisteret i 33 år, ejes af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S. Virksomheden blev etableret i 1983 med fokus på målgruppen mindre og mellemstore virksomheder over hele landet.

Læs om tema - Økonomi, forsikring, rådgivning, IT i denne uges LandbrugFyn eller avisen på nettet


Læs også