Nyt team skal sikre Himmerland tværfaglig rådgivning

LMO er klar med et nyt team af konsulenter og rådgivere, der fremover skal sikre landmænd i Himmerland rådgivning indenfor alle områder af landbruget.

 LMO er klar med et nyt tiltag, LMO Himmerland, som skal sikre tværfaglig, full line rådgivning til de himmerlandske landmænd.


30 rådgivere og konsulenter fra LMO er med i det nye himmerlandsteam.


De vil sætte større fokus på den tværfaglige rådgivning til virksomhedslandbrug samt fritids- og deltidslandbrug i Himmerland.


- Når jeg er ude, oplever jeg, at det er noget, man ikke rigtig har været vant til. De har været vant til en konsulent, som stod for det animalske, en der stod for økonomi og så videre, siger Thomas Abildgaard Rasmussen, afdelingsleder i LMO Himmerland.


Full line rådgivning


Teamet vil rådgive indenfor planteavl, kvæg- og svinebrug, økonomi, byggeri, økologi, miljø og jura.


- Det nye team skal være med til at sikre nuværende og kommende kunder den lokalt forankrede, tværfaglige rådgivning i Himmerland. Himmerland har førhen været lidt forsømt, når det angår den tværfaglige rådgivning – og det er netop en af LMO´s største styrker. Det oplever vi en stigende efterspørgsel på, så derfor er det vigtigt at være til stede med Full Line Rådgivning i Himmerland, siger Thomas.


Seks-syv af de 30 rådgivere og konsulenter vil få fast base på kontoret i Aars, mens resten vil være der efter behov. Samtidig søger LMO lige nu nye konsulenter både indenfor økonomi og de øvrige faggrene.


Øget vækst


LMO opkøbte afdelingen i Aars i 2012 og flyttede i december 2015 ind i helt nye lokaler i Himmerlandsparken, som ligger centralt i Aars.


Siden har LMO oplevet, at antallet af kunder er vokset støt.


- De nyeste tal viser, at vi de seneste 16 måneder har haft en kundetilgang på omkring 15 procent, fortæller Thomas Abildgaard Rasmussen.


Det er alle typer kunder, der kommer til, men især har de oplevet en øget stigning indenfor fuldtidslandbrug.

Læs også