Mange til fynsk skue

Med 57.350 besøgende var weekendens dyrskue i Odense igen i år en publikumstræffer.

Arrangørerne af Det Fynske Dyrskue, Fynsk Landbrugs Eventforening, der tegnes af Centrovice og Patriotisk Selskab, kunne glæde sig over et stort besøgstal igen i år.

I alt var der 57.350 gæster i de tre dage, mod sidste års rekord i nyere tid på ikke mindre end 58.389.

Fredagen begyndte ellers med bygevejr, men alligevel kom 19.000, heraf omkring 10.000 skolebørn og børnehavebørn. Vejret viste sig derefter fra sin bedste side, og det gav et besøgstal på godt 21.000 om lørdagen og 17.000 søndag.

- Vi har mødt masser af opbakning fra alle sider, hvilket også viser sig af det høje besøgstal. Det glæder vi os meget over, siger Det Fynske Dyrskues bestyrelsesformand, Torben Lyngsøe Povlsen.

Formanden glæder sig især over, at fredagens hændelse, hvor en limousinekvie slap løs og ramte en gruppe gæster, ikke har påvirket gæsternes lyst til at besøge og opleve dyrskuet.

- Vi har talt med mange af weekendens gæster og med udstillerne på pladsen, og alle oplever, at der blev taget godt hånd om episoden, siger Torben Povlsen, som oplyser, at dyrskuets ledelse er i god dialog med de tilskadekomne, som efter omstændighederne har det godt.

 

Læs også