Swedish Agro Machinery og AVR indgår distributionsaftale på det svenske marked

Med start på Borgeby Fältdagar den 28. og 29. juni overtager Danish Agros datterselskab Swedish Agro Machinery den svenske distribution af den belgiske maskinproducent AVRs velkendte grønne maskiner.

CEO i Swedish Agro Machinery, Björn Petterson,  er glad for aftalen, da AVRs program af kartoffeloptagere supplerer det øvrige produktprogram perfekt.

- Med AVR i porteføljen, får vi en stærk partner, der samtidig matcher CLAAS produkterne, som vi også distribuerer. Vi er overbevist om kvalitet og præcision altid har en plads i markedet, og har fuld tillid til, at vi får succes, både i forhold til nye og gamle kunder. I forhold til produktkendskab og service har vi i vores svenske organisation medarbejdere, der allerede kender produktet rigtig godt, siger han.

Med aftalen repræsenterer Danish Agro Machinery nu AVR i både Norge og Sverige via datterselskaber i begge lande. CEO i Danish Agro Machinery Holding, Jens Skifter, siger:

- Vores datterselskaber Östra Sönnerslöv Traktorservice AB i Sverige samt LENA MASKIN AS i Norge har lang erfaring med AVR, hvor der er opbygget stor ekspertise. Det er vi selvfølgelig glade for, at vi nu udvikle yderligere, siger han.

Hos AVR udtrykker Business Development Manager, Tom Lootens, tilfredshed over den indgåede aftale.

- Vi ser Swedish Agro Machinery som en stærk spiller på markedet i Sverige. Det er et vigtigt marked for os, og vi har produkterne der størrelsesmæssigt og teknologisk matcher markedets behov. Med aftalen sikrer vi et langsigtet professionelt salgs- og service setup, som vil komme de svenske landmænd til gode, siger han.

Læs også