Claas er hovedsponsor for DM i pløjning 2017

Danish Agro Machinery og Vinderup Maskinforretning har valgt at blive hovedsponsor for DM i pløjning 2017.

Region Viborg LandboUngdom afholder Danmarksmesterskabet i pløjning den 27.-28. oktober 2017 på markerne omkring Peterslund ved Øster Assels på Mors.

Claas er blevet hovedsponsor for DM i pløjning, og det er vi utrolig glade for, siger Emil Dollerup, medlem af styregruppen for DM i pløjning.

Det betyder meget for LandboUngdom, at Claas og den lokale forhandler bakker op omkring DM-stævnet, der kræver både økonomiske og frivillige ressourcer.

- Vi startede med de første forberedelser af stævnet for to år siden. Det er et stort skulderklap til os, at Claas har valgt at blive hovedsponsor for DM. Vi vil gøre alt for at skabe et uforglemmeligt stævne, fortæller Emil Dollerup.

- Vi har valgt at være sponsor for DM i pløjning for at bakke op om dette faglige arrangement, samtidig vil vi gerne styrke vores synlighed og tilstedeværelse med Claas traktorer og maskinprogram sammen med Vinderup Maskinforretning i lokalområdet, udtaler administrerende direktør Michael Husfeldt, Danish Agro Machinery A/S.

Læs også