Nye udgivelsesdage for vore ugeaviser

LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst, udkommer fra næste uge og frem til nytår torsdag/fredag. Det skyldes omlægning hos PostNord, og derfor bringes vore ugeaviser fremover ud med FK Distribution. Men allerede fredagen forinden kan avisen læses her på hjemmesiden.

Læserinformation fra redaktionen:

Fra og med næste uge er det ikke længere postvæsenet, som bringer ugeaviserne fra L-Mediehus ud. PostNord ophører til nytår med at omdele aviser og reklamer - derfor skifter vi nu til FK Distribution.

Det bevirker i en overgangsperiode, at avisen udkommer torsdag/fredag, indtil den igen fra 2. januar kommer om tirsdagen. I perioden får de modtagere, som har valgt at sige »Nej tak til reklamer«, desværre ikke vor avis.

Det beklager vi naturligvis, men har i de knap tre måneder muligheden for at henvise de berørte trofaste læsere til at læse avisen på her hjemmesiden - som altid allerede om fredagen, eller tegne abonnement.

Abonnenter og modtagere med adresseomdeling vil som hidtil uændret få avisen leveret om fredagen i ugen forinden sammen med dagens Effektivt Landbrug.

Vi kan fra og med næste uge igen præsentere aviserne i det gammelkendte større format, og ser frem til fra nytår at kunne vende tilbage til den normale ugerytme, med udgivelsesdag om tirsdagen.

Derfor læs næste uges avis allerede fra i dag fredag ved at klikke på avisen her til højre på siden.

Læs også