Temadag stiller skarpt på generationsskifte

Gråsten Landbrugsskole danner rammen om en spændende karriere- og etableringsdag den 7. december, hvor emnet ”generationsskifte” vil være i fokus.


Med en gennemsnitsalder for danske landmænd, der efterhånden har sneget sig pænt op over de 60 år, er generationsskiftet i landbruget vigtigere end nogensinde. Samtidig går mange unge og drømmer om at få foden under egen bedrift.

Og netop generationsskifte er omdrejningspunktet for den temadag, som agrarøkonomerne på Gråsten Landbrugsskole inviterer både de unge og de ældre til på skolen.
Temadagen, som er en kombineret karriere- og etableringsdag, vil byde på en række oplæg og emner, hvor der vil blive mulighed for at få inspiration og svar på de spørgsmål man måtte have omkring generationsskifte.

Konsulenter og repræsentanter fra blandt andet Vækstfonden, Sydbank, LandboSyd, Sagro, samt investorer, vil komme med indlæg i løbet af dagen, hvor der efterfølgende vil være mulighed for debat. 

Indlæggene kommer blandt andet til at handle om finansiering og finansieringsmuligheder. Det hele krydret med eksempler fra den virkelige verden, hvor landmænd, som enten er i gang med, eller afprøver andre metoder for generationsskifte, vil fortælle om egne erfaringer.

Karrieredagen på Gråsten Landbrugsskole finder sted torsdag den 7. december fra kl. 14.30 – 18.00.  Fra kl. 18.30 – 20.00 vil der være information om lederuddannelsen til alle interesserede.
 

Læs også