Den nye klyngeorganisation Danish Food Cluster, der har sekretariat i Agro Food Park i Skejby, har fundet sin CEO.

Og fra 1. januar er det Lone Ryg Olsen, der får ansvaret for at sikre udviklingen af aktiviteter og branding af Danish Food Cluster.

- Danish Food Cluster er som idé og ambition åbenlyst rigtig. Jeg glæder mig til at sætte rammerne for, at vi kan udvikle nye innovative løsninger på de danske og globale fødevareudfordringer, og dermed skabe vækst og arbejdspladser, lyder det fra Lone Ryg Olsen.

Danish Food Cluster er en klyngeorganisation etableret for at sikre innovation, vækst og beskæftigelse i fødevaresektoren.

Den 43-årige kommende CEO er uddannet journalist og var frem til 2006 ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten. Siden har hun blandt andet været HR-direktør i Dansk Supermarked – og har siden 2010 drevet sin egen konsulentvirksomhed.

Lone Ryg Olsen præsenteres ved Danish Food Clusters åbningskonference på mandag.

Danish Food Cluster er stiftet af Arla Foods, Region Midtjylland, Landbrug & Fødevarer, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Chr. Hansen A/S, Københavns Universitet, DuPont Nutrition Biosciences Aps, Dansk Industri og DTU – Fødevareinstituttet.