Lær ledelse på mejeri

Med et arrangement på Bov Mejeri sætter LandboSyd fokus på ledelse, der styrker bundlinjen

LandboSyd inviterer nu medlemmerne til en aften på Bov Mejeri i Kruså, som er et af Arla Foods’ store anlæg i landsdelen.

Det sker mandag 16. december klokken 18, hvor Arla først er vært ved en middag, og hvor der siden bliver fokus på, hvordan Arla Foods bruger ledelsesværktøjet Lean, og hvordan landmænd kan drage nytte af erfaringerne.

HR-chef på LandboSyd, Dennis Calender, som arbejder med Lean på danske landbrug er da også en af oplægsholderne under arrangementet på Bov Mejeri. Mejeriet har 190 ansatte og producerer hvide oste.

- Anlægget i Kruså er produktionsmæssigt blevet markant udvidet gennem de senere år, og ledelsesmæssigt har mejeriet som andre af Arlas mejerier været gennem en proces, hvor Lean er implementeret i produktionen, forklarer HR-konsulent Anita Baagøe, LandboSyd, som står for arrangementet.

Hun fortæller, at arrangementet har fokus på ledelse, som styrker bundlinjen – både hos Arla og på bedrifterne, og i løbet af aftenen kommer der fokus på de resultater, der allerede er opnået.

Ud over Dennis Calender optræder også mejerichef Ejvind Skødt samt Lean-manager Peder Aagaard Nielsen, begge fra Arla Foods.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest torsdag 12. december.

Læs også