Deutz-Fahr demonstreres torsdag i Assenbølle

Deutz-Fahrs flagskib indenfor mejetærskere og den nye Agrotron TTV 6190 traktor vises hos Assensbølle Maskinstation i morgen.

Grønnemose og Hindsholm Maskinforretning inviterer i morgen torsdag fra klokken 11 til 15 til en høstdemonstration, hvor interesserede kan se Deutz-Fahrs mejetærsker 6095 Topline med 4WD og Commander Cap i arbejde. Samtidig vises også Agrotron TTV 6190 traktoren, der lige kommet fra fabrikken, for første gang i Danmark.

Høstdemonstrationen finder sted på Assenbølle Maskinstation, Roldvej 1 ved Vissenbjerg, og foruden de to nyheder vil der også blive vist andre Deutz-Fahr produkter i marken.

 

60’er serie med 5 eller 6 rystere

60’er serien er de nyeste Deutz-Fahr mejetærskere med rystere. I forhold til tidligere modeller har de fået endnu bedre tærskeværk, optimal førerkomfort og betjening samt en meget servicevenlig indpakning.

Topmodellen 6095, der vises i Assenbølle, har 6 rystere, 8,8 m2 udskillelsesareal, Commander Cab IV kabine, 24 fods skærebord med el-hydraulisk indstilling af snitvinkel og motor på 366 hk. 6095 fås med 4WD, så den kan komme frem under vanskelige forhold. Det er den model man kan se på torsdag.

60’er serien arbejder med et meget stort udskillelsesareal, så kapaciteten er enorm. Sammen med grafisk kontrol af returmængden samt el-indstilling af både Turbo Separator og solde resulterer det i et optimalt tærskerarbejde. En effektiv avnespreder og el-indstillelig spredeplade på snitteren gør arbejdet helt færdigt.

Kameraovervågning af maskinens bagende og kornsnegl er en del af Top-line udstyrspakken.

 

Lillebror til hædret traktor

Agrotron TTV 6190 med 193 hk, som vises på Assenbølle Maskinstation, er en af flere nye traktorer i Deutz-Fahrs nye Serie 6 med hk-størrelser fra 144 til 193 hk og både 4- og 6-cylindrede motorer.

Serie 6 fås med PowerShift eller fuld TTV-trinløs transmission med mange forskellige udstyrsniveauer.

TTV-modellerne leveres med MaxiVision Cap. Hele kabinen, der er nydesignet, giver piloten fuldt overblik over traktorens drift og produktivitet, og flere systemer der overvåger og optimerer processerne.

 

 

Læs også