Martin møder statsministeren

Når Helle Thorning-Schmidt om lidt tager turen rundt på Landsskuepladsen, byder salgskonsulent Martin Dalgaard hende ind på He-Va's stand.

Det bliver ikke harver eller såmaskiner, som statsminister Helle Thorning-Schmidt får en nærmere præsentation af, når hun her senere i eftermiddag kigger indenfor på standen hos en af de få større danske landbrugsmaskinfabrikker, He-Va A/S - med 140 ansatte på fabrikkerne i Nykøbing Mors og Ørding.

- Hun får beskrevet, hvordan det er at være en familieejet virksomhed, som udelukkende har produktion i Danmark, fortæller salgskonsulent Martin Dalgaard.

Af ejerne, Villy og Heine Christiansen, der har valgt at blive hjemme på Mors for at passe deres virksomhed, har han fået overladt opgaven at tage imod og vise statsministeren rundt på standen, og fortælle om virksomheden.

- Jeg glæder mig naturligvis til besøget, men har egentlig ikke forberedt en større tale. Den tager jeg fra »hoften af«, siger Martin Dalgaard, der gennem det seneste halvandet har haft ansvaret for salget af He-Va redskaberne på hjemmemarkedet.

 

Læs også