NNF på ny i fælles front med landbruget

Nordjysk Landbrug og Fødevareforbundet NNF har slået sig sammen om at sætte fælles politisk dagsorden i Nordjylland.

I mandags mødtes repræsentanter fra Nordjysk Landbrug, Landbrug & Fødevarer med den lokale afdeling af Fødevareforbundet NNF og forbundsformand Ole Wehlast.

Formålet var at slå sig sammen om at sætte en fælles politisk dagsorden over for lokalpolitikerne i Nordjylland. En dagsorden, der skal være med til at fastholde og skabe arbejdspladser i Produktionsdanmark – den rigtige betegnelse for det, nogen kalder Udkantsdanmark

- Når kommunalpolitikerne bliver gjort opmærksomme på erhvervets betydning for deres lokalområde, er målet, at de vil præge landspolitikerne i en retning, der skal sikre fornuftige rammevilkår for hele værdikæden og dermed sikre udvikling og vækst i Produktionsdanmark – og i sidste ende bidrage til at bringe Danmark ud af krisen. For med et stærkt landbrug vil vi skabe en stærk forarbejdningssektor og omvendt – alt sammen til gavn for økonomi og arbejdspladser i den nordjyske region, lyder det fra parterne i en pressemeddelelse.

Det er langt fra første gang, at landbruget har slået sig sammen med Fødevareforbundet NNF i den seneste tid for at sætte en fælles dagsorden. Parterne har  arbejdspladser i landbruget og fødevareerhvervet som interesse.

Læs også