Konference om fremtidens klimaneutrale landbrug

Økologisk Landsforening og Økologisk Rådgivning inviterer landmænd, forskere og politikere til klimakonference på Axelborg

Ved en klimakonference den 9. oktober på Axelborg skal deltagerne forsøge at finde svar på, hvordan man kan skabe et klimaneutralt, økologisk landbrug i Danmark uden at gå på kompromis med bæredygtighed og med øje for den globale fødevareforsyning.

Det er Økologisk Landsforening og Økologisk Rådgivning, der – i samarbejde med Landbrug & Fødevarer inviterer – landmænd, forskere og politikere til at diskutere fremtidens klimaneutrale landbrug.

- Konferencens mål er at formulere politiske, forskningsmæssige og strukturelle initiativer, der kan lede til, at det danske landbrug bliver klimaneutralt – uden at gå på kompromis med bæredygtighed og med øje for den globale fødevareforsyning, siger Erik Kristensen.

Han er klimakonsulent i Økologisk Landsforening.

Blandt oplægsholderne er Paul Holmbeck, direktør i Økologisk Landsforening, Thomas Færgeman, direktør i CONCITO og Jørgen E. Olesen, forskningsprofessor Aarhus Universitet og tidligere medlem af FN’s klimapanel.

”Klimaneutralt landbrug – økologisk bæredygtigt, socialt forsvarligt” finder altså sted den 9. oktober fra klokken 9.30 til 16.00.

Tilmelding skal ske inden den 1. oktober til Pernille Plantener på pep@ecoadvice.dk eller på telefon 57 86 53 65.

Læs også