Højt til loftet hos Suldrup Maskinforretning

Der er i bogstaveligste forstand højt til loftet i Sumas Suldrup Maskinforretning A/S’ nye lokaler, og de store rammer har givet muligheden for vækst og nye tiltag.

Blot få hundrede meter fra de gamle lokaler i Suldrup by er Sumas Suldrup Maskinforretning A/S i fuld gang med at komme til rette i deres nye lokaler.

Dørene slås op til Åbent Hus den 27. april klokken 10, hvor der er mulighed for at se de nye faciliteter, nye traktorer og maskiner samt gode tilbud.

Efter 72 år inde i byen blev pladsen for trang, og bygningerne for små til de store maskiner. Når de skulle have en mejetærsker ind, var de nødt til at lukke luft ud af hjulene, og der var ingen mulighed for at udvide.

- Byen voksede jo tæt rundt omkring os, fortæller indehaver Karsten Nielsen.

Nu har han og de 18 ansatte hele 3800 kvadratmeter, der er indrettet med butik, reservedelslager, værksted og udstillingshal til maskinerne. Selve butikken, der før var på 50 kvadratmeter, er nu på 500 kvadratmeter, og der er så meget plads, at der kan køres en traktor ind i selve butikken.

En god uge
I samme uge som planerne om at flytte blev en realitet, fik maskinforretningen desuden deres gamle Deutz-Fahr forhandling tilbage og forhandling af RMH fuldfoderblandere.

- Det var en god uge, smiler Karsten Nielsen.

Bedre plads giver bedre muligheder
Med den nye beliggenhed lidt uden for byen er det lettere for landmændene at komme til og fra forretningen med deres maskiner.

Det er vigtigt, for det er ikke strøg-kunder, forretningen satser på, men Karsten Nielsen tror alligevel, at det nu også bliver lettere at tiltrække kunder fra byen.

Tidligere var der nemlig ikke plads til at udstille græsslåmaskiner og andre maskiner til havearbejde. Det er der i høj grad nu.

De nye rammer har også givet plads til en decideret VVS afdeling, og en medarbejder er netop nu ved at tage VVS autorisation, så forretningen også må foretage nyinstallationer. I VVS afdelingen er der fokus på fyringsanlæg og solvarme.

Sumas Suldrup Maskinforretning overtager snart den sidste halvdel af Traktorcenter De-Fa i Hjørring, hvorfra der også udføres VVS arbejde fremover, så virksomheden kommer til at operere i både Vendsyssel og Himmerland.

Nyt navn
I forbindelse med flytningen har Suldrup Maskinforretning også valgt at skifte navn, når nu der alligevel skulle laves nye skilte, brevpapir med mere.

Fremover hedder forretningen Sumas Suldrup Maskinforretning A/S, og det korte og mundrette Sumas går igen i www-adresse og e-mailadresser.

Læs også