Velbesøgt åbent hus hos Overgaard Agro

Kornsælger Thomas Chrisfort fra Overgaard Agro kunne glæde sig over 200 fremmødte kunder, kollegaer og forretningsforbindelser i de nye lokaler på Møn ved Stege.

Egentlig udvidede Overgaard Agro deres virksomhed til også at indbefatte Sjælland tilbage i 2005, hvor de flyttede ind i nye kontorer og haller ved Kalundborg.

Men ved at åbne kontoret på Møn er Overgaard Agro nu for alvor kommet til Sjælland, og det fejrede virksomheden med et åbent hus arrangement i sidste uge.

God vækst
- Afstandene betyder ikke meget i dag, men virksomheden er til gengæld vækstet meget på kornområdet, og nu har vi samlet aktiviteterne her på Møn, som fremover er den østlige afdeling for Overgaard Agro, fortæller kornsælger Thomas Chrisfort.

- Der er ikke mange konkurrenter i det sydøstlige Danmark, og det kan vi udnytte. Strategisk er vi bedre placeret her end i Kalundborg, og samtidig koncentrerer vi også vores forretning ud af landet, hvilket er forklaringen på, at vi solgte hallerne i Kalundborg til DLG.

Stå stærkere
Overgaard Agro har flere kunder i udlandet, som gerne vil aftage det danske korn, og de havde sidste år mange forespørgsler og henvendelser.

Blandt aftagerne af korn er især Tyskland, som er storaftager af maltbyg, og med de nye lokaler på Møn ved Stege på Nybøllegård har firmaet fået et bedre fodfæste på Sjælland.

- Vi vil gerne stå stærkere i denne del af landet. Sidste sæson kunne vi ikke nå at håndtere alle henvendelser og forespørgsler, men det vil vi arbejde hen imod i denne høst, slutter Thomas Chrisfort.

Læs også