L&F-direktør forlader Axelborg

Direktør i Landbrug & Fødevarer Michael Stevns har efter gensidig overenskomst valgt at fratræde sin stilling.

Da Landbrug & Fødevarer i sommeren 2009 blev dannet bestod direktionen af tre direktører. Om få måneder vil der kun være to tilbage.

Det sker efter, at Michael Stevns i løbet af nogle måneder fratræder sin stilling, når han har afviklet sine opgaver i Landbrug & Fødevarer og i Mejeriforeningen.

I en kortfattet pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer hedder det, at fratrædelsen af Michael Stevns sker efter en gensidig overenskomst.

- Michael Stevns har gennem de seneste to år været en stor kapacitet i forbindelse med opbygningen af Landbrug & Fødevarer, herunder integrationen af de mange forskellige organisationer, som var udgangspunktet, siger adm. direktør Carl Aage Dahl, der fortsætter:

- Med hans indsigt i de omverdenstendenser, der udfordrer vores erhverv, har Michael Stevns bidraget væsentligt i denne periode, lyder det videre.

Michael Stevns var indtil dannelsen af Landbrug & Fødevarer administrerende direktør i Mejeriforeningen

Direktionen i Landbrug & Fødevarer udgøres nu af adm. direktør Carl Aage Dahl og Claus Søgaard-Richter, der før dannelsen af Landbrug & Fødevarer var direktør for Landbrugsraadet.

Læs også