Tiltrækkende traktorer

POPULÆR: Underbjerg A/S holdt åbent hus i Hellevad med succes. Virksomhedens ejere har etableret søsterselskab med tilsvarende salg af brugt Fendt i Tyskland.

Allerede et par timer inden, åbent hus-dagen i Hellevad var omme, kunne Einer og Ellen Underbjerg konstatere, at mere end 500 paptallerkner var blevet brugt i forbindelse med bespisningen.

- Hvis det svarer til antallet af besøgende, har vi slået forrige års rekord. Ved åbent hus i 2010 holdt vi oveni købet 15 års jubilæum, sagde en tilfreds Ellen Underbjerg.

Parrets nu 16 år gamle virksomhed af samme navn som deres efternavn, nemlig Underbjerg A/S, sælger brugte Fendt-traktorer og -reservedele til hele Europa. Og rækken af de grønne traktorer, som stod linet op udenfor med et "solgt"-skilt i vinduet, var lang.

Gæsterne på dagen var ikke kun naboer og familie.

- Vi holder åbent hus hvert eneste år, og vi gør det for at hilse ansigt til ansigt på vores kunder. Til daglig er den eneste kontakt, vi har med en stor del kunderne, via telefon eller mail, forklarede Einer Underbjerg.

Også i Tyskland
Trods hele 2000 kvadratmeter lokaler på adressen i udkanten af Hellevad, som er fyldt op med Fendt, så etablerede familien Underbjerg i august et tilsvarende søsterselskab i Süderlügum lige syd for grænsen.

- Selvom, krisen også kan mærkes, idet folk er blevet mere forsigtige med deres penge, har vi ikke været så hårdt ramt. Måske netop, fordi vi kun sælger brugt - og dermed billigere. At få et søsterselskab i Tyskland var en meget naturlig udvikling, idet vi i forvejen ligger tæt på grænsen og har mange tyske kunder, sagde Einer Underbjerg.

 

Læs også