Fuld gang i plovene

VINTER: Lintrup Maskinhandel har i vinter sneplove på programmet, og det var et godt valg.

Sne og frost har i lang tid præget by og land, men trods vinteren har mange landbrug gang i plovene - sneplovene. Der er brug for materiel til at rydde veje og pladser, og der er rift om sneplovene.

»Solgt«, »solgt«, »solgt« er også det ord, der er klæbet på en række af de sneplove, vi mødes hos Lintrup Maskinhandel i forbindelse med forretningens åbent hus arrangement.

- Vi har lige fået en sending plove hjem, men de er stort set alle solgt, lyder det fra indehaveren, Frederik Møller Jensen, der sammen med de øvrige medarbejdere skiller sig ud blandt de mange gæster i form af den røde og meget letgenkendelige tophue.

Det er første år, han importerer sneplove, men det har været en succes:

- Det er mere held end forstand, er meldingen fra firmaets ejer gennem de seneste 13 år, for ingen kunne vide, om det blev endnu en vinter med brug for snemateriellet, men det er det virkelig blevet.

Skaber kontakter
Frederik Møller Jensen oplever derfor en stor efterspørgsel efter sneplovene, og det kniber med at følge med efterspørgslen.

I det hele taget har Lintrup Maskinhandel succes med redskaber til frontlæsseren. Der importeres fra forskellige lande primært i Europa, og efterspørgslen er god - også efter traktorer i øvrigt:

- Jeg har haft et virkeligt tilfredsstillende år, lyder det fra Frederik Møller Jensen, som vi fanger under det to dages lange »jule-arrangement«.

- Det er et par virkelig sjove dage, hvor vi også sælger lidt, men ikke mindst skaber nogle kontakter, noterer indehaveren, der ligesom de foregående år har solgt omkring 450 traktorer.

Læs også