Legat til dygtig lærling

Søren Sandager Christensen, der er udlært i Hjallerup Maskinforretning, har fået overrakt Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat for sin faglige dygtighed og sin evne til at samarbejde med kunder og kollegaer.Søren Sandager Christensen er efter endt uddannelse fortsat i virksomheden og er blevet en nøglearbejder på de store MF-traktorer.Dansk Maskinhandlerforening (DM) stiftede sit jubilæumslegat i 1993 for at hædre lærlinge, der har ydet en helt særlig indsats.Hvert år uddanner de 140 medlemmer af Dansk Maskinhandlerforening cirka 125 medarbejdere til faglærte i et af fagene landbrugsmaskinmekaniker, engroshandel eller administration.Miljøminister Karen Ellemann kommer til Skalborggårdhallen i Aalborg mandag den 11. januar. Her skal hun hele eftermiddagen diskutere vandplanernes betydning for landbruget med de nordjyske landmænd, kommunalfolk og repræsentanter for følgeerhvervene.Det er AgriNord, der inviterer alle interesserede til arrangementet.

Søren Sandager Christensen, der er udlært i Hjallerup Maskinforretning, har fået overrakt Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat for sin faglige dygtighed og sin evne til at samarbejde med kunder og kollegaer.

Søren Sandager Christensen er efter endt uddannelse fortsat i virksomheden og er blevet en nøglearbejder på de store MF-traktorer.

Dansk Maskinhandlerforening (DM) stiftede sit jubilæumslegat i 1993 for at hædre lærlinge, der har ydet en helt særlig indsats.

Hvert år uddanner de 140 medlemmer af Dansk Maskinhandlerforening cirka 125 medarbejdere til faglærte i et af fagene landbrugsmaskinmekaniker, engroshandel eller administration.

Miljøminister Karen Ellemann kommer til Skalborggårdhallen i Aalborg mandag den 11. januar. Her skal hun hele eftermiddagen diskutere vandplanernes betydning for landbruget med de nordjyske landmænd, kommunalfolk og repræsentanter for følgeerhvervene.

Det er AgriNord, der inviterer alle interesserede til arrangementet.

Læs også